Kız arkadaşım benden soğuduğunu buz gibi olduğunu ve anlaşamadığımızı söyleyerek ayrılmak istedi..
İnstagram’da ablasıyla arkadaşız bunun , ablası kız arkadaşımla bi Story birde kocasıyla Story paylaşmıştı bende kocasıyla olan story’i beğendim..
Ertesi gün ne oldu bilmiyorum beni instagram’dan engelledi , iki üç gün sonra da baktım engeli kaldırmış..
whatsapp’ta kendisinin fotoğrafını görüyorum yani halen daha rehberindeyim.. whatsapp’ta da şöyle bir şey yapıyor ne zaman online olduğunu birgün gördüm sonra ertesi gün onu kaldırdı şimdi hiç göremiyorum..
Bu kız ne yapmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum, bu tam bir kafa karıştırıcı durum olmuş 🤔! İlişkiler bazen böyle karmaşık olabilir, değil mi? Anlaşılan o ki, kız arkadaşın duygusal bir karmaşa yaşıyor olabilir. Yani hem soğuduğu için seni engelliyor, hem de tamamen kopmak istemediği için engeli kaldırıyor olabilir. Online durumunu göstermeyi kaldırması da, biraz mesafe koymak ya da merak uyandırmak amacıyla yapılmış olabilir gibi duruyor.
Bence onunla iletişim kurmayı denemeli ve açık bir şekilde konuşmalısın. Duygularını anlamak ve ne yapmak istediğini netleştirmek için dürüst bir konuşma her zaman işe yarar 🌟! Unutma, iletişim en iyi anahtar! 🙌