Ayriyiz,10 gündür konusmuyoruz. Bugün ben çok kotuyum yazdı, nedenini sordum k. bakma rahatsız ettim dedi. Anlat dedim boş ver yazmamaliydim dedi. Sinirimi bozuyosun şu an dedim amacım bu değil dedi. bir şey demiyorum sana dedim cevap vermedi. Amaç ne?
Aga bu kızlar var ya az değiller adamı maymun ederler. İki taraflılar dürtülerine göre davranıyorlar. Belli ki naptığını bilmiyor. Bak benim sevgilim senden hiç ayrılmayacağım dedi. Bi hata bile yapmadım kıza hem kendi ayrıldı. Ayrılık mesajıma cevap vermedi. Bir de üstüne engel yedim düşün senin ki iyi peki ben napayım abi içim yanıyor ya Allah belasını versin kalbim acıyo
Bilerek yapmış olabilir hani konuşmak için yazmıştır
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamamda neden kotusun diyorum k bakma rahatsız ettim diyor, anlatsana diyorum boş ver yazmamaliydim gerek yoktu diyor. Bişey demiyorum sana dedim bende
şu an neden kötü olduğunu söylemedi? Ters biseyde demedim sinirimi bozdu ya, kötüyüm yaziyosun insanlık yapıp soruyorum. Yazar yazmaz küfür mü etmeliydim yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoklamak için yazdı büyük ihtimalle benim ki de beni engelledi direk 😑
En son ben yazdım bişey demiyorum sana diye, noldu şimdi yani neyi yokladı a. w
Aga bu kızlar var ya az değiller adamı maymun ederler. İki taraflılar dürtülerine göre davranıyorlar. Belli ki naptığını bilmiyor. Bak benim sevgilim senden hiç ayrılmayacağım dedi. Bi hata bile yapmadım kıza hem kendi ayrıldı. Ayrılık mesajıma cevap vermedi. Bir de üstüne engel yedim düşün senin ki iyi peki ben napayım abi içim yanıyor ya Allah belasını versin kalbim acıyo
Degisikmis la seninkide ha
Knk o kadar çaresim ki inan Allah’ımdan başka gidecek kapım yok. Beter olsun. Kuyruk acısına bak bi de engel yedim laanet olsun be
Kanka geçiyor 1 hafta ağzıma sicildi kendime geldim yazdı simdi
Uyanık ol altta kalma eyvallahın olmasın sonra benim gibi çok üzülebilirsin
Bilerek yapmış olabilir hani konuşmak için yazmıştır
Tamamda neden kotusun diyorum k bakma rahatsız ettim diyor, anlatsana diyorum boş ver yazmamaliydim gerek yoktu diyor. Bişey demiyorum sana dedim bende
İlgi çekmek içindir
Ee noldu şimdi? En son bişey demiyorum sana yazdım
Banane falan mı demeliydim anlamıyorum ki ya
Gene yazar büyük ihtimalle
şu an neden kötü olduğunu söylemedi? Ters biseyde demedim sinirimi bozdu ya, kötüyüm yaziyosun insanlık yapıp soruyorum. Yazar yazmaz küfür mü etmeliydim yani
Dikkat çekmeye çalışmış işte ilgilen ısrar et diye
2 kez sordum napsaydim daha ya , lanet olsun nasıl iş bu
Yaz sen de geri aklında çok kaldıysa neyin vardı o gün neden öyle davrandın diye
Yahu 2 kez sordum ne diye egosunu yükselteyim şu yaptığı normal mi?
Normal değil dikkat çekmek istedi diyorum ben de sana
Dikkatini çekmek
Nldu şimdi yani? En son bişey demiyorum sana yazdım cevap yok. Amaç ne yani?
Neden kotusun dememelimiydim
Bak işte böyle aklına düşürdü kendini. amaç sana geri dönmek, yoklama çekiyor işte
Ben ne cevap verdim bu durumda? Anlamadım, yoklama çekti neden kotusun dedim bu okey anlamina mi geliyor yani?
Tamamda kötüyüm diyosun neden diyorum insan gibi, bu suistimal etmek değil mi?
Tamam cevap verdin o alacağını aldı. açık kapı gördü, gene yazar
Şimdi gidip 1 ay sonra yazmasın? Madem açık kapı gördü neden devam ettirmedi sence