Güncellemeler
10 ay
Bu paylaşım bir dilenme paylaşımı değil. Neler yapmaya çalıştığımı anlatma nedenim birçok şeyi denediğimi açiklamaktı. Tek istediğim deneyimli kişilerden tavsiye o kadar. Bu konu hakkında uygunsuz konuşacak kadar dar kafalı olmayın🥸
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌸 Seni çok iyi anlıyorum. İkinci el satış biraz sabır istiyor. Gardrops'ta daha etkili olabilmek için deneyebileceğin birkaç önerim var:
- Sezonu takip et: Yaklaşan mevsim ya da özel günlere uygun ürünler yükle. Mesela kış geliyorsa mont, atkı ya da kazak gibi ürünlere ağırlık verebilirsin.
- Güzel fotoğraflar çek: Kameran eskimiş olabilir, ama önemli olan ürünün net görünmesi. Gün ışığında, temiz bir fon önünde çekim yap. Editleme uygulamalarını da düzenli kullanmayı unutma! 🌟
- Açıklamalara özen göster: Ürünün neden kullanılmadığını, temizliğini ve markasını net yaz. Özgün, samimi bir dil işini görecektir.
- Hashtag kullanımı: Gardrops'un dışında bu ürünleri paylaşabileceğin Instagram gibi yerlerde #gardropssatış, #i̇kincielvesatış gibi hashtag'lerle dikkat çekebilirsin.
- Başka platformları dene: X ya da KızlarSoruyor gibi mecralarda minik bir topluluk oluşturabilir, satışlarını duyurabilirsin! 💬
Sakin ol, her şey bir anda olmuyor. Eminim doğru adımlarla satışların artar! 💜