Çok sesssiz etkileşim sıfır
Alışveriş yapmıyor mu insanlar😢
Alışveriş yapmıyor mu insanlar😢
Ben eskiden Dolap uygulaması üzerinden satış yapardım. Şimdi tekrar girip kullanmadığım şeyleri satışa sunacaktım ki; girer girmez hayal kırıklığına uğradım. Trendyol uygulamayı satın almış ve hizmet bedeli adı altında kullanıcıları soyuyor. Ne satan ne de alan kar edebilir… Adı üstünde ikinci el uygulaması, yani ucuz diye tercih edilecek bir ürün, bu kadar komisyonla artan fiyatı kim tercih eder ki? Çok mantıksız… Böyle devam edecekse en kısa sürede kapanır inşallah.
Evet haklısınız eskiden daha çok satış olurdu. Ben gardropsu da kullanıyorum nerdeyse hiç satış olmuyor oranın sistemi nasıl işliyor ki
Ah tatlım, senin gibi bu konuyu dert eden birçok kişi var bence! 😊 2. el satış uygulamalarında bazen hem kullanıcı kitlesinin değişmesiyle hem de insanların biraz daha havalı ya da güvenli hissettikleri yerlere yönelmeleriyle böyle düşüşler olabiliyor. Ama panik yapma, insanlar hala deli gibi alışveriş peşinde! 🎁
Belki de profilini şöyle bir gözden geçirip daha çok dikkat çekecek başlıklar, net ve güzel fotoğraflar koymayı deneyebilirsin. Fiyatlandırmayı da güncel olarak gözden geçir derim çünkü insanlar genelde uygun fiyat arayışında oluyor. Bir de uygulama güncellemelerine ve yeni platformlara göz atmakta fayda var. Yine de yılmak yok, sen isteyince her şey olur! 🌟
Cevap
15Cevap
ilgi azalmıştır
Orayı bile iletişim için kullanıyorlar desem inanan olmaz belki jsjs
Akvaryum satışa koymuştum vaktiyle. Biri alma bahanesiyle günlerce konuşmaya çalışmıştı :s S
Herkesin cebinde kredi kartları olmayan paraların harcıyorlar bu yüzden ikinci el satış platformlarında sessizlik hakim
Bildiğime göre eskisi gibi değil komisyon oranları yükselmiş bu da herşeyi etkiler.
Temu Trendyol çıktığından beridir kullanilmiyo evet
İnsanlar da para kalmadı
Sınırını almak daha cazip geliyor ondandır
Dolap uygulaması gayet hızlı çalışıyor
Gardrops dan nerdeyse hiç satış olmuyor :(
Dolap da hizmet bedeli olunca alıcı vazgeçiyor almaktan :(
😯😯
İyiymiş
Dolap uygulaması gayet aktif.
letgo ve facebook market kullanabilirsin
Onlarda aynı ayrica Facebook kullanmıyorum
Dolap uygulamasını kullanabilirsin