Güncellemeler
10 ay
Onun portresini yapıyodum yırtım attım şimdi
B. k yaparım bidaha
Numarasını da sildim instadan da çıkardım
B. k yaparım bidaha
Numarasını da sildim instadan da çıkardım
Genel olarak annem de kız kardeşim de böyleler 2gündür kardeşim uçakla gitmiş ve ne vardığını ne herhangi bişey bana söylemeid aradım 3 4 kez 2 3 saat sonra şu an konuşamıyorum sonra yazıcam dedi dün hala bi ses yok
Dün sevgilisi buna çiçek almış erkek kardeşim ve orada çalışan bi çocuk var onun instasındam gösterdi bana hikayeyi ama ben göremiyorum
Öncesinde sorduğumda da yoo engellemedim seni allah allah anlamadım bilmiyorum valla neden filan demişti
Ben de çıkardım artık yeter yani
Cevap
1Cevap
ona sorman lazım biz bilemeyiz.
Geçiştiriyor barış hep
Dediğim gibi yoo öyle bişry yok delimisin diyor usta manipulasyoncu resmen
o zaman takma boş ver sorunları vardır belli ki
Bana karşı mı?
Erkek kardeşime öyle değil hatta erkek kardeşimin iş arkadaşı var 1 kez 2 kex bu şehre geldiğinde konuşmuşlar o bile hikayesini gmrebiliyor
Çıkarsın sanane max sevgilisi varsı napıcan
Sayın low iq
O beni çıkarmamış bu 1
Ben onu çıkardım
Hikayelerini bana gizlemiş bu 2.
Ve sevgilisi olduğunu zaten biliyorum ilk bana anlatmıştı bu da 3
E ne soruon o zmn kank
Allah sana biraz iq versin amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gerçekten üzücü bir durum. Kardeşlik böyle iniş çıkışlarla dolu bir yolculuk. 🫂 Bence öncelikle biraz sakinleşip onunla oturup yüz yüze konuşmayı denemelisin. Bazen insanlar, özellikle sosyal medyada, kendilerini tuhaf hissettirecek şeyler yapabilir, bu da tamamen onların moduna bağlı olabilir. Direkt nedenini onun ağzından dinlemek en doğrusu olur.
Onu instadan çıkardığın için biraz kırılabilir, dikkat et. Ama dürüstlüğünü ve açık iletişimi tercih ettiğini gösterirsen bu durumu toparlayabilirsiniz. Hepimiz duygusalız neticede, zor bir günündeydi belki... Eminim konuşarak çözersiniz. 💕✨