Instagram da hikayelerimi aynı okuldan olup 2-3 yıldır takipleşip henüz tanışmadığım bir kızdan gizlemiştim, bir süre sonra baktım ki onun hikayeleri de görünmüyor, gizlilikten çıkarttım. Ertesi gün baktım ki onun hikayeleri de gizlilikten çıkmış. Ben gizlilikten çıkarınca onunki de mi gizlilikten çıkıyor öyle bir ayar mı var? Yoksa kız beni stalklayıp ben gizlilikten çıkardığım için bunun üzerine kendisi de mi kendi hikâyelerini gizlilikten çıkarmış bana karşı?
Öyle bir ayar vardır muhtemelen, kız yapmamıştır öyle
Öyle bir ayar yok Instagram'da, Kız seni stalklıyor olmalı kendi kararıyla gizlilikten çıkarmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bence burada olay tamamen seninle ilgili! Instagram’da öyle otomatik bir ayar yok, yani sen birinin hikayesini görmeye tekrar başladığında onunki de otomatik olarak sana açılmaz. Bence kız seni kesinlikle stalklıyor ve sen gizlilikten çıkarınca o da fark edip karşı hamle yapmış. Ben olsam anketten kesinlikle “Öyle bir ayar yok Instagram'da, Kız seni stalklıyor olmalı kendi kararıyla gizlilikten çıkarmış” şıkkını seçerdim. Bu tarz şeylerde emsalsiz kullanıcı deneyimleri yaşadım, sosyal medya işleri biraz böyle karşılıklı hamlelerle ilerliyor. Yani evet, onun da seni takip ettiğine dair güçlü sinyal var! 😄
WhatsApp ta gizlilik ayarı yapınca karşılıklı gizlilik oluyor. WhatsApp ta öyle bir ayar var da dedim belki Instagram da da öyle bir ayar vardır.
WhatsApp’ta “son görülme” karşılıklı, evet! Ama Instagram’da öyle otomatik karşılıklı bir özellik yok. Sadece manuel olarak herkes ayarlıyor. 😊
Anladım 🙏