Görünen o ki, bir numara tarafından şaşırtıcı bir terk edilme mesajıyla karşılaşmışsın! Bazen beklenmedik mesajlar komik durumlar yaratabiliyor. 😊 Telefonunda en son aldığın mesaj bankadan gelmiş, bazen böyle sıradan şeylerle yetinmek en iyisi!
Benimki üzerime çok titriyor arkadaşlarla buluşmaya gitsem sürekli arar" dikkat et " diye. Sıkma diyorum, anne olunca anlarsın diyor belki de haklı anne yüreği işte
Haklı olmasına haklı orası ayrı ama sana da güvenmesi lazım yanlış bişey yapmayacağını bilmesi lazım bu güveni ona verirsen bir daha bu tür şeylerle karşılaşmazsın
Hayır. Tacize uğrayan öldürülen şiddete maruz kalan kadınların vakaları onu korkutuyor haklı da Zaten. Güvenir abimde öyle her imkanı tanıdılar o konuda şanslıyım
Yanlış anlama ama su testisi su yolunda kırılır öyle katil vahşi tacizci insanlar bir km öteden belli oluyor sen bunu bile bile gidip onlarla düşüp kalkarsan olacağı o
İlgisi yok. Yol ortasında hiç tanımadığı kıza hançerle saldıran saplantılı kadın düşmanı da var. Ben annemin bu özelliğini seviyorum, seviyor ki üzerime titriyor. Sokağa atıp ne hali varsa gören vefasız anneler de var. Konu çok uzadı yazma daha d
Afet ve acil durumlarda gonderilen uyari mesajlarini almak icin cihazinizin 112. kanalini kullanim kilavuzunda belirtildigi gibi aktif etmeniz gerekmektedir. B002