İnternet & Teknoloji En son özeline gelen mesajı yazarmısın 😄? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Salmayız 😂 En son özeline gelen mesajı yazarmısın 😄? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Wanna come to my apt after gym? demiş benim yeni flört 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani türkçesi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spordan sonra bana gelmek ister misin diyor yani Yorumla Soran +1 yıl Anladım 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Döve döve s1ken erkek mi seve seve s1ken erkek mi? şu yazdığı şeye bak k3konun :d ne kadar da medeni bir soru değil mi? Haykırdım awk 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok medeni 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aa bende yazmışım sana cevap vermemişsin aşk olsun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl salın beni awk :d Yorumla Soran +1 yıl Ulan sana cevap yazıyorum diye souyu güncelledim kahretsin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her pembeliye yürümeyin yiğenim. duvara toslanırsınız bak şu an toslamak üzeresin hatta :d Yorumla Soran +1 yıl Erkekmisin ya ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl estağfurullah yiğenim :d Yorumla Soran +1 yıl Sktr 😆 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl “hadi görüşürkk“ bu. d 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç ilgi çekici degil 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ncksjfkd sıkılmış herhalde. d Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 😁 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Wanna come to my apt after gym? demiş benim yeni flört
Yani türkçesi?
Spordan sonra bana gelmek ister misin diyor yani
Anladım 👍
Döve döve s1ken erkek mi seve seve s1ken erkek mi? şu yazdığı şeye bak k3konun :d ne kadar da medeni bir soru değil mi? Haykırdım awk
Evet çok medeni 🤣🤣
Aa bende yazmışım sana cevap vermemişsin aşk olsun 😂
salın beni awk :d
Ulan sana cevap yazıyorum diye souyu güncelledim kahretsin 😂😂
her pembeliye yürümeyin yiğenim. duvara toslanırsınız bak şu an toslamak üzeresin hatta :d
Erkekmisin ya ya 😂
estağfurullah yiğenim :d
Sktr 😆
“hadi görüşürkk“ bu. d
Hiç ilgi çekici degil 🤣
Ncksjfkd sıkılmış herhalde. d
Olabilir 😁