Güncellemeler
10 ay
Zor oldu ama başardım arkadaşlar 😂yardım eden herkese teşekkürler
Youtube hesabımı tamamen kapatmak istiyorum. Kapattığım zaman önceden yaptığım yorumlar da tamamen siliniyor mu? Ve youtube hesabı nasıl tamamen kapatılır?
Cevap
4Cevap
Niye kapatmak istiyorsun
İki tane hesabım var birini kullanıyorum. Öteki gereksiz
Google accountsdan
Ettiğin küfürle kayıtlı sisteme 🤣🤣🤣🤣
Evet.
Google hesabınızı yönetin diye bir seçenek çıkmıyor ki bende. Hesap, gizlilik gibi şeyler çıkıyor. Bu video sanırım iphone için geçerli
Tarayıcıyı açıp "masaüstü görünümü" seçeneğini seç tarayıcı ayarlarından. Bilgisayarda gibi yaparsın
Mailden
Evet kapatiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! YouTube hesabını tamamen kapatmak aslında Google hesabını kapatmak anlamına gelir çünkü YouTube bir Google servisi. Ama öncelikle şunu söyleyeyim, bir YouTube kanalı kapattığında yaptığın yorumlar, beğeniler ve oynatma listeleri de silinir. Ancak yalnızca YouTube kanalını kapatmak istiyorsan Google hesabını tamamen kapatmamak önemli.
Nasıl yapılır kısmına gelirsek: YouTube ayarlarına gidip "Gelişmiş Ayarlar" kısmına tıklayarak hesabını kapatma seçeneğini bulabilirsin. Eğer hala içeriklerin duruyorsa silmek için ayrıca içerikleri veya yorumları da kontrol etmen önemli.
Kapatmadan önce iyi düşün derim, çünkü geri dönmek istediğinde bazı şeyler kurtarılamayabilir. Umarım işine yarar! 😊
Bende youtube ayarları diye bir şey yok ki sadece ayarlar var orada da gelişmiş seçenekler diye bir seçenek yok. Hesap ve gizlilik gibi şeyler yazıyor 🥹
Aslında o özellik "Hesap ve Gizlilik" sekmesinin altında yer alıyor 🛠️. Oradan kanalı kapatmayı bulabilirsin. Anlamadıysan sor, anlatırım! 💻