İnternet & Teknoloji Youtube hesabından çıkış nasıl yapılır? Eeyyemüs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Web uzerinden baktim ama gorunmuyor🤔 Güncellemeler+1 yıl Oturumu kapat kismi gorunmuyormuş şimdi göründü. Youtube un bile bana garezi var mıs iyi mi🙄 Youtube hesabından çıkış nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl uygulamada hesapları yönet kısmı var ordan yapabilirsin 1 0 Yorumla
By_Zenci Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Öncelikle play storedan güncellemeyi kaldır sonra youtubea gir oturumu kapat çıkar. Kapattıktan sonra tekrar güncelle. 0 0 Yorumla
rebelone Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ayarlar-> uygulamalar -> YouTube -> uygulama verilerini sil 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl bu kızlar niye teknoloji yeniden kesfedio anlamıom 0 22 Yorumla yasinzahity +1 yıl Benim Bir mp3 çalarım var estone marka siyah bir mp3 çalar hem pilli hemde şarjlı pili takılı bilgisayara takınca usb olarak çalışıyor ama açılmıyor şarja da takıyorum geçen gün 12 saat şarja taktım yine açılmadı. Bunun için ne yapmalıyım? Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl @yasinzahity knka mp3 bozulmus cünnkü Yorumla yasinzahity +1 yıl Bilgisayar da açılıyor usb olarak çalışıyor içinde müzik de açılıyor bilgisayar da ama normalde çalışmıyor kulaklığı takınca açılmıyor Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl @yasinzahity tamam acılır usb kısmı calısıo demekki mp3 kartında bi sorunun var Yorumla yasinzahity +1 yıl Nasıl olacak peki? Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl @yasinzahity formatla bi öyle dene Yorumla yasinzahity +1 yıl Format atma yeri yok herhangi bir küçük delik gibi bir şey yok Yorumla yasinzahity +1 yıl Bilgisayardan kaç kere biçimlendirme yaptım açılmadı Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl @yasinzahity bilsayagara takip usb görüyor dedin ya ona diyorum format cak düzelir büyük ihtimalle Yorumla yasinzahity +1 yıl Bilgisayardan biçimlendirme yaptım kaç kez açılmadı hızlı biçimlendir kısmı var bilgisayar da o seçili Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl @yasinzahity ondan olmaz en etikili youtuebden bak cözersin Yorumla yasinzahity +1 yıl Tamam Yorumla yasinzahity +1 yıl Bakacağım Yorumla Eeyyemüs +1 yıl Sen sor diye. Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl catlama Yorumla Eeyyemüs +1 yıl Neye catlicam 🙄 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl benim bu kadar bilgili olduguma asdfasdf Yorumla Eeyyemüs +1 yıl bu kızlar niye teknoloji yeniden kesfedio (anlamıom) demissin bilgili oldugunun kaniti mi🤔 Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl cok basit seyi bulamamıssın birde soru sormussun Yorumla Eeyyemüs +1 yıl Abi ilgilnmiyorum. Soru sorunca bilgisiz mi olmus oluyoruz siz ne kadar garip varliklarsnz ya Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl kudurma catlama Yorumla Eeyyemüs +1 yıl tamam sen hakliisn. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uygulamada hesapları yönet kısmı var ordan yapabilirsin
Öncelikle play storedan güncellemeyi kaldır sonra youtubea gir oturumu kapat çıkar. Kapattıktan sonra tekrar güncelle.
Ayarlar-> uygulamalar -> YouTube -> uygulama verilerini sil
Profil kısmında olması gerek
bu kızlar niye teknoloji yeniden kesfedio anlamıom
Benim Bir mp3 çalarım var estone marka siyah bir mp3 çalar hem pilli hemde şarjlı pili takılı bilgisayara takınca usb olarak çalışıyor ama açılmıyor şarja da takıyorum geçen gün 12 saat şarja taktım yine açılmadı. Bunun için ne yapmalıyım?
@yasinzahity knka mp3 bozulmus cünnkü
Bilgisayar da açılıyor usb olarak çalışıyor içinde müzik de açılıyor bilgisayar da ama normalde çalışmıyor kulaklığı takınca açılmıyor
@yasinzahity tamam acılır usb kısmı calısıo demekki mp3 kartında bi sorunun var
Nasıl olacak peki?
@yasinzahity formatla bi öyle dene
Format atma yeri yok herhangi bir küçük delik gibi bir şey yok
Bilgisayardan kaç kere biçimlendirme yaptım açılmadı
@yasinzahity bilsayagara takip usb görüyor dedin ya ona diyorum format cak düzelir büyük ihtimalle
Bilgisayardan biçimlendirme yaptım kaç kez açılmadı hızlı biçimlendir kısmı var bilgisayar da o seçili
@yasinzahity ondan olmaz en etikili youtuebden bak cözersin
Tamam
Bakacağım
Sen sor diye.
catlama
Neye catlicam 🙄
benim bu kadar bilgili olduguma asdfasdf
bu kızlar niye teknoloji yeniden kesfedio (anlamıom) demissin bilgili oldugunun kaniti mi🤔
cok basit seyi bulamamıssın birde soru sormussun
Abi ilgilnmiyorum. Soru sorunca bilgisiz mi olmus oluyoruz siz ne kadar garip varliklarsnz ya
kudurma catlama
tamam sen hakliisn.