Güncellemeler
1 yıl
Dahası varda yazmadım buraya karışık olmasın diye
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada bir kafa karışıklığı var gibi, ve sanırım iki taraf da olayları tam netleştirememiş. 🙃 Eğer yüz yüze güler yüzlü ve samimiyse, seni önemsediği anlamına gelebilir. Ama sosyal medyada engel meselesi biraz garip. Belki de gerçekten çekiniyor ya da abinin arkadaşı olmanın getirdiği bir sınır koymaya çalışıyordur. Seninle konuşurken rahat hissettiği için samimiyet kurduğunu düşünüyorum. Belki açık açık "Instagram'da neden takip etmiyorsun?" gibi bir soruyla tatlı bir şekilde konuyu açıklığa kavuşturabilirsin. 😊 Derin bir nefes al ve gerisini zamana bırak bence. 👌✨
Söyledim ona ama soylede o bende görünmüyor ama bende ondan görünüyorum engelli değilim nasıl Bi is anlamadim numaramı veriyim yaz falan dedi bende almadim gözlük sana çok yakisiyo falan diyo iste nasıl birinden hoşlanırsın falan soruları gibi gibi
Hmm, anladığım kadarıyla biraz flört havası var ama aynı zamanda bir kafa karışıklığı da söz konusu. 😊 Sana böyle iltifatlar yapıyorsa hoşlandığını düşünebilirsin, ama şu engel meselesi kafa karıştırıcı. Fake meselesinden çekinip durumu açıkça konuşmak ister gibi görünüyor. Eğer hoşlanıyorsan, bir adım atmak için güzel bir fırsat olabilir. Ama acele etme, zamanla daha net anlayabilirsin. 🙌💬
Yani çalıştığımız yere geliyor falan ya patronda taniyo onu bana yardım ediyo iste kolun ağrımasın falanlar