Selim gülgören?

ona aşigim anlatamam şehrime konsere gelmişti o gün bir şekilde taniştim kendisi ile ben adanada yaşiyorum. annem rus benim tip özellikleride oyle uzun boy beyaz ten platin sari saç ve anneme ve bana hayran kalmişti ama sadece güzel tatli oldugumuz abla kardeş gibi durdugumuzu soyledi. ben ona baba ocagi dizisinden beri aşigim sadece onu düşünüyorum albümlerini aliyorum herşeyini ezbere biliyorum ve kimseyi düşünemiyorum ondan başka kimse ile çikamiyorum. izali albümünü vermişti bana ve 18 yaşimda olduguma inanmamişti galiba boyumdan ve saç rengimden. ben onunla sevgili olmak beni tanimasini istiyorum ünv için istanbula gitmek istedim ama ailem gondermedi puanim buraya yettigi için burada okuyorum. ona ulaşmak istiyorum konserinde ulaştim ama hç bir şey soyleyemedim saçma olur diye. sizce onunla resmimle birlikte hediye yollasam mi müzik şirketine belki resmi gorunce beni hatirlar ve hediyeyi begenir ve bu hediye olayi ilginç şekilde her ay tekrarlasam mi dahada aklinda kalmak için iyi fikir mi bu. ve lütfen dogru yorum yazin kalbi güzel insanalr ben sizden akil istiyorum saçma yorum degil ?
Güncellemeler
+1 yıl
Selim gülgören?