Güncellemeler
10 ay
bu kişi abim olacak tabi ama o bilmeyecek bunu asla
her şey çok güzel giderken bir anda ghostingledi neye uğradığımı şaşırdım 5. buluşmadan sonra ne aramalarıma cevap verdi ne mesajlarıma bir erkekle profil fotoğrafı koysam ne dusunur sizce 😄
Cevap
3Cevap
Gosting ne Allah aşkına la bu yeni nesil niye böyle 😂
Silmiş gitmiş bence işle yaramaz zaten umursamıyor seni neden sen kendini ona çok lez buluşturma imkanı verdin
Herkesi intikam almak
ghosting ne yeniyo mu
Hemen yaparsan basit gözükürsün
3 sene oncede beni ghostinglemisti 1 hafta once geldi affettim artik ne dusundugu pek umrumda degil cunku cok kaliteli bi o cocugu artik benim icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten hiç hoş bir durum değil... Ghosting dediğimiz şeyin ne kadar moral bozucu olduğunu çok iyi biliyorum. Ama intikam yerine kendin için daha huzurlu bir yol seçmeye ne dersin? Bence o erkekle profil fotoğrafı koyma fikri, seni bir anlık tatmin etse de uzun vadede pek de bir şey kazandırmaz. Onun yerine biraz kendine odaklanabilirsin. Belki sevdiğin bir hobiye zaman ayırabilir ya da arkadaşlarınla daha çok vakit geçirebilirsin. Hatta müthiş bir selfie çekip profilini renklendirebilirsin, onun yerine "Ben buradayım ve mutluyum!" desin. Unutma, sen her hâlükârda harikasın! 💅🏽💜