red flag olduğunu düşünüyorum ama her şey para değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Ben olsam öyle bir bahaneyi asla kabul etmem valla orada bırakırım. Zaten etrafımda yeterince öyle çakal çok artık kimse üzerinde para taşımıyor ya kahveye gidiyoz hesap kalıyor hele 200 lira ver yok benim yerime ver ibana atayım en nefret ettiğim olay
Yani artık red flag olabilmesi için milattan kalmış olmadı gerekir o erkeğin/kadının. Telefonumuzla artık her işi yapıyoruz o yüzden cüzdan unutmak mazide kaldı biraz..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Telefon yanındaysa bir atmye geçip karekodla para çekebilir. Ben beklerim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Yani böyle bir teknoloji devrinde cüzdanın olmasada ödemenin binbir yolu var artık telefonun yanındaysa eğer her türlü ödemek isteyen öderr
Aaslaa belki o ay zor durumdadır ya da birikim yapıyordur? Bu fazla tekrarlanırsa sağlıklı olur mu bilemem ama iki tarafın da birbirine bunu yapması gerekir bu olmasa bile küçük hediyelerle telafi edilir
Evet bu arada insan dışarı çıkarken özellikle date e çıkarken cüzdanım yanımda değil diyorsa bu tamamen bahanedir cüzdan gibi önemli bir şey nasıl evde unutulur ya da bırakılır? Cüzdanı yoksa bile parayı cebine koyar insan ya da çantadı her neyse
Yani bence cüzdanı unutmak falan full art niyetle bilerek yanına almamıştır. boyle erkeklere yüz vermeyin yani direkt ilk buluşmadan reddederdim. Kendime saygım var insanlık ilişkisi de böyledir saygı yoksa yürümez
Çokta cinsiyet rollerine girmeye Gerek yok yalan atmak yerine hesabi onun ödemesini istemesi veya birlikte ödemek istediğini söylemesi daha iyi olur yalan atmak yerine açık sözlü olmasi daha hoş olur
İlk buluşmada cüzdanını evde unutma ihtimali bence çok düşük öderdim ama bir daha ki buluşma olmazdı anca çok etkilemesi gerek gercekten unutan ınsan zaten çok utanır bunu belli eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Kesinlikle red flagtir ya daha önce başıma geldi 2 kez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
İnternet bankacılığı > Karekodlu İşlemler > Karekod ile öde.
Bu kadar basit :)
Evet cüzdanını unutuysan buluşma annen miyim bu ne saçmalık.
Bence evet komikk buluşma varsa dikkat edersin 😂😂😂
Evet hele ki bunu bir erkek diyorsa o adamdan olmaz😂
Teknolojinin alnından öpüyorum harika gerçekten 😎✌️
Evet öyledir bence çok saçma ve yanlış bir şey. O erkeğe güvenilip bi yola çıkılmaz
İlk buluşmada hatta her buluşmada erkek ödemeli
Yok canım 😂
Hayrıma bir AÇI doyurduğumu düşünür, yoluma bakarım 🤩🥳
evet her zaman kullanılabilecek bir bahane bir erkek olarak söylüyorum
Evet red flag kliselesti. artik ödemek istemiyorum demek daha iyi
red flag olduğunu düşünüyorum benim için en azından
Bence evet öyle. Ama kimse kimseye bişi ısmarlamak zorunda değil
Dateye çıkıyorsan bir zahmet cüzdanın yanında olsun. Saçmalık
O tip birine "o zaman IBAN paylaşayım oraya atarsın" der ve tekrar görüşmezdim.
Red flag tabi Qr var 3310 kıllanmıyorsa hepsinde Qr vardır 😂
Bazen unutabiliyor insan hele benim gibi unutkan biriysen
Kadın erkek fark etmez, parası olmayan yemeğe çıkmasın ve kimse kimsenin cebinde güvenmesin.
Red flag değildir. Hesabı kadınlar ödesin biraz da. Gold digger feminist olmasınlar
1 kez olsa neyse ama sürekli söylüyorsa bunu o zaman red flag kesinlikle
Olabılır insanlık hâli birkaç kez tekrar larda red flag gösterilebilir
red flag olduğunu düşünüyorum ama her şey para değil
Ben olsam öyle bir bahaneyi asla kabul etmem valla orada bırakırım. Zaten etrafımda yeterince öyle çakal çok artık kimse üzerinde para taşımıyor ya kahveye gidiyoz hesap kalıyor hele 200 lira ver yok benim yerime ver ibana atayım en nefret ettiğim olay
Cüzdanı evde unutmak bahane şimdi barkodu var üstelik bir çok yerlerde de geçerli..
Evet direk kaçış ve ya da beğenmediği için bir çıkış yolu
ben enaiyim o an kesin unuttuguna inanir sözünü bile bitirmeden öderdim
Ödemek zorunda değil ama böyle bir yalan söylemesi red flag
Hayır tabii ki ama bunu sürekli alışkanlık haline getiriyorsa o noktada düşünürüm
Değil bence ve bunu hissedersin eylemlerinden
red flag ne her gun yeni bi terim çıkıyo neyse ben öderim nolucak
ayyy ben oderdim nolcak askimcim hep odemek zorunda degil ki
Açıkça param yok ta buluşmayalım ya da bu seferlik sen öde dese daha iyi bence
Değildir ilişkiler maddiyat üstüne kurulu oldukca ılerleme saglanmaz
İkinci veya üçüncü buluşma falansa red flag değildir, ama ilkse öyledir
Redi bluesini bilmem her türlü bu mantık ilişkisi komple flagg
İlk buluşmaysa evet. İkinci üçüncü buluşmaysa değil arada paslanabilir.
Valla red flag milek anlamam bir insan yanında nakit kredi kartı taşımalı
Olabilir, ama kasıtlıysa kırmızı değil bildiğin bayrak!"
red flag nedir bilmiyorum ama cimri olmayan / ödemeye niyeti olan birisi bunu demez!
evet bazen kullanıyorum ve hattımın son 4 hanesı özel sayılar ve turkcell harıka bır operatör
İlk defaysa olmayabilir. Ama tekrar ederse olma ihtimali yüksek.
Herkes kendi yediğini ödemeli okey o yüzden Red flagdir
Red flag mı değil mi bilmem de ilk buluşma da hesabı erkek öderr
Kaeekod ile ödüyorum her yerde jfjfjfj ben teklif ederim ztn no problem
Ben kadınların hesabini ödedim, sevgi gosterdim de ne oldu :) değmiyor bosverin bunları ya
Cüzdanı yanında olmayan QR la da ödeyebilir sorun yok kesin bahane uyduruyor ajsdnakfs
Açıkcası hiç öyle demedim ama hep kaybeden taraf oldum
#Hükümdar
Evet
Turkcelliler yaşadı. Ama. telefondan da direk ödüyoruz
Yani artık red flag olabilmesi için milattan kalmış olmadı gerekir o erkeğin/kadının. Telefonumuzla artık her işi yapıyoruz o yüzden cüzdan unutmak mazide kaldı biraz..
Telefon yanındaysa bir atmye geçip karekodla para çekebilir. Ben beklerim.
Yani böyle bir teknoloji devrinde cüzdanın olmasada ödemenin binbir yolu var artık telefonun yanındaysa eğer her türlü ödemek isteyen öderr
Aaslaa belki o ay zor durumdadır ya da birikim yapıyordur? Bu fazla tekrarlanırsa sağlıklı olur mu bilemem ama iki tarafın da birbirine bunu yapması gerekir bu olmasa bile küçük hediyelerle telafi edilir
Evet bu arada insan dışarı çıkarken özellikle date e çıkarken cüzdanım yanımda değil diyorsa bu tamamen bahanedir cüzdan gibi önemli bir şey nasıl evde unutulur ya da bırakılır? Cüzdanı yoksa bile parayı cebine koyar insan ya da çantadı her neyse
Yani bence cüzdanı unutmak falan full art niyetle bilerek yanına almamıştır. boyle erkeklere yüz vermeyin yani direkt ilk buluşmadan reddederdim. Kendime saygım var insanlık ilişkisi de böyledir saygı yoksa yürümez
Çokta cinsiyet rollerine girmeye Gerek yok yalan atmak yerine hesabi onun ödemesini istemesi veya birlikte ödemek istediğini söylemesi daha iyi olur yalan atmak yerine açık sözlü olmasi daha hoş olur
Bu bir yan çizme olayı. Öylesine hayatınız da yer vermeyin.
red flag değil o artı red carpet olmuş üzerine basıp geçmek lazım.
“Cüzdanım yanımda değil” cümlesi tek başına otomatik olarak red flag değildir, ama bağlamına/bağlacına göre kesinlikle “dikkat sinyali” olabilir.
İlk buluşmada cüzdanını evde unutma ihtimali bence çok düşük öderdim ama bir daha ki buluşma olmazdı anca çok etkilemesi gerek gercekten unutan ınsan zaten çok utanır bunu belli eder
Kesinlikle red flagtir ya daha önce başıma geldi 2 kez
erkek hesabı öder sonra ilişki iyi bi yere giderse ortaklaşa olabilir cüzdan unutulmaz bence yalandır o