Birinin hesabına bakıyorum.
2 tane fake hesabım var. Bı fake hesabimdan baktığımda son paylaştığı video görünmüyor ama diğer fake hesabimdan baktığımda video görünüyor. Neden görünmüyor diğer hesabımdan baktığımda?
Birinin hesabına bakıyorum.
2 tane fake hesabım var. Bı fake hesabimdan baktığımda son paylaştığı video görünmüyor ama diğer fake hesabimdan baktığımda video görünüyor. Neden görünmüyor diğer hesabımdan baktığımda?
Cevap
0Cevap
Fake hesabın eğer genelse birinin baktığını farkedip gizlemiş olabilirmi acaba
Hayır ya ünlü birinin hesabı bu. Yani herkese açık
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu çok iyi anlıyorum dostum! 😄 Instagram'da böyle şeyler bazen algoritmanın oyunculuğu gibi oluyor. Ama senin sorunda en olası neden, paylaştığı içeriğin gizliliğiyle ilgili bir durum olabilir. Mesela kişi bazı gönderilerini sadece belirli bir kitleyle paylaşıyor olabilir. Hangi fake hesabın kimlerle bağlantıda olduğuna ve o hesapta arkadaşlık düzeyine dikkat etmen gerekebilir.
Diğer bir ihtimal ise algoritmik bir hata. Instagram bazen böyle garip aksaklıklar yapabiliyor ama bu genelde nadirdir. Deneyimime göre, içerik görünmüyorsa genellikle paylaşım niyetinden kaynaklanıyor. Bu arada fazla fake açarsan kafa karışabilir, benden söylemesi! 😅