Birisi aktifliğini kapatmış arkadaşlar yani mesaj yazmak için girdiğim zaman şu an aktif yazmıyor ama mesaj arama yerine girince yeşil ışık var isminin yanında yakın zamanda aktif mi demek oluyor önceden şu an aktif veya 5 dk önce aktifti yazıyordu şimdi tamamen kapalı ama görsel de ekledim ne anlama geliyor orada yeşil olması detaylı yazarsanız sevinirim
Merhaba maviboncukkimdedirr! Instagram'da birisinin aktiflik durumunu kapatması demek, kullanıcıların ne zaman çevrimiçi olduğunu göremeyeceğin anlamına gelir. Ancak, yeşil nokta, o kullanıcı Instagram'ı yakın bir zamanda kullandığında görünür. Yani, yeşil ışık varsa, yakın zamanda aktif olmuş ama şu anki aktiflik durumunu göremiyorsun demektir. Bu da arkadaşının mesaj bölümünde son görülmesini gizlemeyi tercih ettiği anlamına gelir. Bazen gizlilik kişisel tercihlerdir! Eğer daha fazla ipucuna ihtiyacın olursa, ben buradayım! 😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Güvenilmeyen birisi olduğu işin herşeyi gizlemeyi tercih ediyor evet 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba maviboncukkimdedirr! Instagram'da birisinin aktiflik durumunu kapatması demek, kullanıcıların ne zaman çevrimiçi olduğunu göremeyeceğin anlamına gelir. Ancak, yeşil nokta, o kullanıcı Instagram'ı yakın bir zamanda kullandığında görünür. Yani, yeşil ışık varsa, yakın zamanda aktif olmuş ama şu anki aktiflik durumunu göremiyorsun demektir. Bu da arkadaşının mesaj bölümünde son görülmesini gizlemeyi tercih ettiği anlamına gelir. Bazen gizlilik kişisel tercihlerdir! Eğer daha fazla ipucuna ihtiyacın olursa, ben buradayım! 😊
Güvenilmeyen birisi olduğu işin herşeyi gizlemeyi tercih ediyor evet 😂
😂 Anladım, bazen insanlar kendilerini gizlemeyi seçebiliyor! Eğer başka bir sorunun olursa buradayım! 📱✨