Sizce bu numarayı engellemeli miyim?

Öncekile hepinize iyi akşamlar ben 20 yaşında bir erkeğim 4 temmuzdan şu ana kadar belirli aralıklarla 4 defadır beni 0531 ile başlayan tanımadığım bir numara arıyor telefonu açıyorum 20 li yaşlarında bir erkek konuşuyor bana alo Enes ile mi görüşüyorum diyor her seferinde bende ona hayır ben Enes değilim yanlış numrayı aradınız siz kimsiniz acaba diyorum bana kim olduğunu söylemiyor kusura bakmayın yanlış numarayı aradım diyip hemen telefonu kapatıyor en son dün akşam saat 19 da beni aradı yine o kişi bana alo ben Enes ile mi görüşüyorum dedi bende ona hayır ben Atilla siz kimsiniz dedim bana kusura bakmayın yanlış numarayı aradım diyip kapattı şimdi böyle olunca her seferinde karşıdaki kişi bana Enes diyince bende telefonda işletildiğimi yani birinin bana telefon şakası yaptığını düşünüyorum ama kim olduğunu çıkaramıyorum hatta bu yüzden sırf bu kişinin kim olduğunu öğrenebilmek için dün numarasını kaydedip WhatsApp profiline baktım ama WhatsAppın da profil resmi yoktu bu yüzden tanıyamadın. Sizce bu numarayı engellemeli miyim?

Sizce bu numarayı engellemeli miyim?