Sorsan bunlar hep birilerinin babası, abisi falan ama içlerindeki sapıklığı sosyal medyada belli ediyorlar. Aynı şeyi bir başkası kendi karılarına kızlarına yazsa o yazan kişiyi yaşatmazlar. Bir de ben bunu ailesine ifşayalınca mahkemeye vermekle tehdit etti 🤣🤣🤣 hepsi mi böyle olur ya milleti taciz ederken utanmıyorsunuz da birisi sizi ifşa edince mi korkuyorsunuz utanıyorsunuz?
Bu erkekler kadınları taciz etmeye utanmıyorlar mı?
Ah dostum, gerçekten sinir bozucu bir durum. Kimsenin böyle bir şey yaşaması ya da uğraşması gerekmiyor. İnsanların sosyal medyada bu kadar rahat bir şekilde sınırlarını aşmaları, utanmadan taciz etmeleri kabul edilebilir bir şey değil. Haklısın, bu tipler kendi aileleri ile aynı şey yaşansa kıyameti koparırlar ama başkasına gelince rahatça sınırlarını aşabiliyorlar.
İfşa konusu da hassas bir mesele ama böyle bir durumda bence hukukun sağladığı tüm yolları kullanmaktan çekinme. Kimsenin, kendi eğlencesi ya da kompleksleri için başkalarının hayatını zehir etmeye hakkı yok. Desteğini alabileceğin platformlar ya da kişiler varsa onlardan da çekinmeden destek iste. Unutma, yalnız değilsin. ❤️
Yooo ben kadın avlamaya çalışmıyorum. Sadece homofobim var. Erkeklerle iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorum. Asla burada bi av peşinde değilim. Karım öğrenirse öldürmektem beter eder beni. Ben sadece cinsellik sohbeti seviyorum. Birazda burada bunu karşılıyorum. Galiba birazda kendimi afişe etme gizli ifşa etme gibi bi huyum var galiba. Yani şöyle söyleyeyim eğer insanların yadırgaması vs olmasa ben şöyle böyle bir erkeğim diye herkese anlatabilirim. Ama bunları sadece karımla yapar ya da karımı ikna edebilirsem üçüncü bir kadını aramıza alırım. Ama daha fazlası yok. Aldatma asla yok.
Ya bi de şu yayında kadının ne yaptığını bilemediğim için adama karşı yüklenme yapamıyorum. Bir çok kadın fiziği üzerinden gelir elde ediyor. Bunu biliyor olmalısın. O yüzden işler karışık. Yine de adam tatlı olduğu iddia edilebilecek uygunsuz bir cümle kurmuş. Hani adam kaslı ilgi çekici bir adam olsa mutlaka bu yolun karşılığını faydalı bir şekilde alabilir.