Şehir merkezine uzak oturuyorum 8 9 kilometre yol var ve dönüş yolu biraz yokuş git gel en az 20 km yapıyor yani şehir merkezine girince ve anayoldan gidip gelmem gerek 40 bin tl bütçem var alınır mı bilen ya da şikayeti olan var mi

Şehir merkezine uzak oturuyorum 8 9 kilometre yol var ve dönüş yolu biraz yokuş git gel en az 20 km yapıyor yani şehir merkezine girince ve anayoldan gidip gelmem gerek 40 bin tl bütçem var alınır mı bilen ya da şikayeti olan var mi

Cevap
1Cevap
8-10 bin daha ekle 50'lik motor al. Tabi yakıt parası da olur ama en azından istediğin yere gidersin. Bu ürün hakkinda bilgim yok ne desem doğru olmaz.
Babam masrafı yok diye bunu istiyo itiraz ediyorum ama içinde kalacak diye alsın diye de düşünüyorum ama bi sefer anayola çıkacağı zaman da aklım onda kalacak ne yapacağız bilemedim
Araba Ehliyeti varsa normal motor daha uzun süre gider. Saticiya sorsanız söyle yapin internetten yetkili servisi arayın numarasını bulun ve gideceği yolun eğimli olup olmamasına göre söze o kadar mesafeyi gidip gidemeyecegi hakkında bilgi verirler. Yol dikse çıkmıyor bile bu motorların bazıları.
B ehliyetin varsa 50cc scooter al daha iyi ama yoksa bunun yerine katlanır elektrikli bisiklet al daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🌟
Volta Yide SE-03 tasarımıyla oldukça dikkat çeken bir elektrikli scooter. Kullanıcı yorumlarına göre genelde şehir içi kısa mesafeli kullanım için ideal. Ancak senin durumunda yokuşlar ve 20-25 km’lik bir mesafe söz konusu olduğu için biraz düşündürücü. Elektrikli araçlarda pil performansı yokuşlarda ve uzun kullanımda hızla düşebiliyor, özellikle de SE-03 gibi daha küçük bataryaya sahip modellerde. 😕
Anayola çıkma konusu da önemli, çünkü elektrikli scooter’ların birçoğu hız limiti ve güvenlik açısından anayollarda önerilmiyor. Ehliyet ve plaka gerekliliği de modele göre değişiyor, buna dikkat etmelisin. 🚦
Eğer bütçene uygun daha güçlü bir model veya ikinci el bir elektrikli motosiklet opsiyonlarına da göz atmayı düşünebilirsin. Yüksek mesafelerde seni daha memnun edebilir! 😊