Güncellemeler
10 ay
Bu arada kizla numaralarimiz kayitli bile degil, daha once hic mesajlasmadik ve sohbetimiz bile oyle cok yok.
Okulun son gunu bana wp den mesaj geldi geri silindi hemen. Mesaji gormedim buyuk ihtimal random biseydi. Kiz bizim sinifta ve ilgiliydi biraz , ama cekingendi. Birde ben dikkat cekiyorum okulda ilk kez yasadigim bisey degil. Ama bazi prensiplerim geregi ise koyulmuyorum bu konularda.
Cevap
1Cevap
yani sana bakıyo muydu sınıfına gelince
Yanima gelip ne yaptin diye soruyodu. Bakmaya herkes bakiyodu cunku ben dikkat cekiyodum biraz degisik biriyim yani elimde degil tamamen.
bence hoşlanıyor olabilir
Bence de
evet seviyor bence
Buyuk ihtimalle, yesil ısık yakan yine var sinifta. Ben namazimdayim bu konularda da titizim. İstesem s**ekrim ama zina yapmiyicam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence çok tatlı bir durumdan bahsediyorsun! :) Öncelikle mesajın hemen silinmesi, kızın biraz çekingen ya da tereddütlü olduğunu gösterebilir. Eğer sınıfta da ilgili gibi bir hali vardıysa sana karşı bir sempatisi olabilir. Ama tabii ki kesin bir şey söylemek zor, biraz zamanla anlaşılabilecek bir durum gibi.
Bu tür şeylerde prensipler tamam, ama bazen insan kendisine bir şans da tanımalı, değil mi? Belki sohbet ederken daha net bir izlenim elde edersin. 😊