Işınlanma Teorisi?

Merhaba her zaman bu kadar bilim kurgusal şekilde düşünmem. Aklıma bir düşünce takılmıştı ışınlanma ne kadar gerçek olabilir herkes imkansız dese de zamanında imkansız olan bir çok olay günümüzde mümkün hale gelmiştir. Günümüzde bir fotonun kuantum halini başka bir fotona aktardık günümüzde dediysem yanlış anlamayın 1997 de keşfedildi. Bu yöntem ile kuantum ışınlanma dediğim şey ortaya çıktı bilgi artık başka bir yerde yeniden yaratıldı. Benim aklımdaki düşünce ise bir kürdanı muftaktan oturma odasına ışınlamak (mesafe olarak belirtiyorum) bu ise neredeyse imkansız şu an ki teknoloji buna izin vermiyor buda heisenberg amcamızın belirsizlik ilkesine dayanıyor bu ilke ile bir kürdanı atomlarına ayrımadan önce onun atomlarının konumunu tamamen tarayıp başka bir yere kopyalayıp ışınlamak imkansız hale geliyor bu ilke de atomun her durumunu yerini tespit etmek imkansızmış neyse ne benim aklımdaki ise bu kürdanı atomlarına ayırmak ve sonrasında ise kopyaladığımız atomların yerlerini hepsi kesin olmadığı için yapay zeka ile milyarlarca olasılıktan en doğrusuna karar verip zorda olsa mutfaktaki o kürdanı oturma odasına 1-2 saat içerisinde ulaştırmak sanki 3d yazıcı ile basıyormuş gibi, niye ışınlanmıyoe diyorsanız bu cidden çok zor olurdu en azından imkanlı olan kısmı 1-2 saat olsun dedim ( bu bile imkanlı mı bilmiyorum). Size sorum ise bu olay gerçek olabilir mi? olamazsa niye olamaz bune ne engel olur söyler misiniz.

Işınlanma Teorisi?