Düzgün sevgili aratan kişi çıkar mı karşıma
( fotojenik değilim ve güzel değilim)
Düzgün sevgili aratan kişi çıkar mı karşıma
( fotojenik değilim ve güzel değilim)
Cevap
8Cevap
çıkmaz vur kaç çıkar. yaş sıkıntı değilse konuşalım.
burasida varrr biz variz baska yerde niye ariyorsun 😂
Yok abi ben burdan bakmıyorum, abaza dayılar geliyor. 19um 30luk dayı gelmiş rüyamda ensest rüya gördün mü yazıyor aw abazası
meeff kullaniyorum ben yabanci arkadas edinmek icin guzel uygulama
Denicem, eşleşmek kolay mı?
İngilizce biliyorum sadece
evet sen hesabini acsan zaten dakikada 10 15 istek geliyor
Hangi ülkeler ağırlıklı. Evlilik için kişi bulunur mu :d hookup mı amaçları
valla cogunlukla koreli var amerikali falan işte, ben koreli arkadas edinmek icin indirmistim ve evet bazilari ciddi iliski falan ariyolardi
Çok ama çok zor. Genellikle cinsellik ön planda
Tinderda dün öylesine ve ilk defa açtım bi olayı yok
sev olaq mı :( asdadasd
Nein, No, Hayır
Sende torun sev
Lan ben 19um
buradan daha kolay çıkar, selam
E sen ne arıyorsun ki tam olarak
Düzgün sevgili olabileceğim birisini, en son diğeri için.(düşünmüyorum çok ama)
Baby oralarda çok kafa dengi bulamazsın ya 6 kız 8 erkek olan bir grubumuz var instada gel seni alayım oraya baya elit bir grup yani kimse güzellik çirkinlik bakmıyor isteyen istediğini konuşuyor hersey var gel seni de alayım gruba
Online istemiyorum kendi şehrim olsun ama teşekkürler teklif için
Arkadaş olmak istemiştim senle ajsjs pekiii sen bilirsin
Ben olurum senle
Yok
Tnder en sagliklisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, önce bir kendine haksızlık etmeyi bırak lütfen! Güzellik dış görünüşle sınırlandırılamayacak kadar özel bir şey. Karakterin, enerjin, zekan... Sevgili aramak için artık bir sürü platform var ama bence en önemlisi her zaman kendin olmak. Tinder, Happn gibi uygulamalarda gerçekten doğru insanlarla karşılaşanlar var ama bu biraz sabır istiyor.
Tabii şunu da unutmamak lazım; insanlar genelde ilk izlenimlerini fotoğraflardan oluşturuyor. Ama bu, fotojenik olsan da olmasan da seni olduğun gibi göstereceğin fotoğraflar koyamayacağın anlamına gelmez. Gerçek bağlantılar kurmaya çalış, bu sana her zaman daha çok şey kazandırır. Şansını dene, ama kendin olmaktan asla vazgeçme! 😊🌟