+1 yılzirkonn arkadaşımız gerekli yorumu vermiş yine de yazmak istedim bir kere arkadaş ısrarıyla açmıştım bot hesaplar takip etmeye başlıyor görmek için para veriyorsun. Biraz daha çabalasan dediği gibi tek gecelik ilişki falan ve çoğunluk (cinsiyet fark etmez) kendini sergileme pelinde beyin yok
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ever çoğunlukta hatta herkes kötü amaçla kullanıldığını belirtti bence çok çirkince hiç sevmem öyle şeyleri
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. oradaki erkeklerin %100 one night stand yani tek gecelik ilişki peşinde
kızların %70 i ciddiyet bekliyo (ciddi anlamda saaalaklar) %20 si ego tatmini peşinde %10 da vecerek güvenilir birini bekliyo112 Yorumla
Soran+1 yılSeni en iyi yorum yapacağım bu kadar güzel özet olur kralsın işine bak harikasın 😄🌹
Soran+1 yılEnayi kızlar var şahit oldum bir tane adam demiş karım olacaksın kadınım yapacağım seni diye😀 güldüm ya kızda ciddi ciddi inanmış
Soran+1 yılHahaha bazıları Prof yapıyor işini demek ki ilgiye sevgiye verdi bide evlilik yalanı yapıştırdı tamam paket bu kız 😀
- +1 yıl
prof yapanlar var olmazmı netflixte filmini bile yaptılar tinder avcısı diye. ama açık ve net yani artık erkeklerin aradığı her zaman öncelikle sextir. ve bu amaca ulaşmak için tüm yalanları söylerler hiç çekinmeden. kimisi prof olmuştur bu konuda kimisi de acemidir söyleyemez söyleyemeyenler avucunu söyleyenler istediini yalar 😂😂
Soran+1 yılGüldürdün ya vallahi çok yaşa zirkon kaplama diyormuşum 😂😂😂 sohpet için sağ ol vallahi keyfim yerine geldi havalar bozuk malum
Soran+1 yılAz daha sabret geldi bak bahar kapıda missss
Soran+1 yılO zaman da çok sıkar şu an yazı bekliyor olman da bir heyecan
İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı. Sosyal çevren ya da zamanın yoksa biriyle tanışmak için kullanabilirsin, ama uygulamanın geneli yüzeysel şeyler yaşamak isteyen komodo ejderleriyle dolu :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok teşekkür ederim bilgi için aman aman öyle şeyler tehlikeli geliyor bana
Soran+1 yılHahaha tabiki ayıp ediyorsun
+1 yılAçma boş ver gereksiz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Vallahi ben yıllardır kullanıyorum bir zararını görmedim tanışma programı karşılaştığın bölgelerdeki insanlarla sende beğenirsen konuşuyorsun vs vs
113 Yorumla
Soran+1 yılAmaç ne peki kuru sohpet mi
- +1 yıl
Ya amaç yok amacın kendisi insanın içinde sen müsade etmedikten sonra senin istemediğin bir şeyi sana kim yapa bilir ya da yaşata bilirki insanlar bir amaç zirvaligi tutturmuş gidiyor bak sosyal medyanın olduğu hiç bir şeyde amaç insanın kendisidir. sen kendini biliyorsan sorun yok tanışma programı benim bir sürü dostum arkadaşım var yok yollu yok abazan bunları diyenler zihni bozuk niyeti belli olanlar.
Soran+1 yılÖyle tabi ama o program sanırım biraz mühürlenmiş genelde bu amaca çevirmişler çünkü herkes tek bir şey diyor
- +1 yıl
Herkesin ne dediği gerçekten bu hayatta çok umrumda değil bugün namuslu gözüken bir sürü abaza namussuz hain insanla dolu etrafimiz inan o program onların yanında hiç bir şey sanki su KS farklimi buradanda tanisiyorsun ama dikkat et bir sürü kendini bilmez farklı yaşamaya kalkıyor adam gibi ne soru soran nede cevap veren var hepsi ergen ve abaza.. yinede sen bilirsin ben memnunum hemde çok seçici davranıyorum bu..
Soran+1 yılGüzel yorum iÇin teşekkür ederim sadece merak ettim dediğin gibi herkesin ne dediği umrumda olmaz ama bana gelmez oralar teşekkür ederim tekrardan
- +1 yıl
Oralarda ne var anlamadım sen asıl namuslu gibi görünen namussuzlardan kork insanları namussuz yapan bulundukları yer değil içindeki zihniyettir. eminimki yukliyeceksin ve yazında şu olucak amacı dışında kullanıyorum bir arkadaşım yükledi hemen cikicam. Bak seni oralarda görürsem buralarda fena harcarim bilesin😂😂😂
Soran+1 yılHahah kralsın işine bak:) benim o taraklarda bezim olmaz bir farkımız olsun be hı
Soran+1 yılOda ayrı bir saçma açtım ama kullanmıyorum öyle duruyor diyen çoktur yani çok komik saçma yalan
Soran+1 yılHahah deli vallahi bakmadım bile ne işim olur benim orada
+1 yıl100 erkeğe 3 dişinin düştüğü, açlıkla savaşan 97 erkeğin acı dolu dramını anlatır tinder😆😆😆😆😆
34 Yorumla
Soran+1 yılHahahah o derece diyorsun yazık ama ya demek yokluktan bu siteler
- +1 yıl
E düşünsene armut piş ağzıma düş kız ve erkek isteyen iki insan var, emek yok, yatırım yok ama sonuç istiyorsun, no money no honey
Soran+1 yılOnline Pavyon bence :)
- +1 yıl
Yok yani pavyon demeyelim de asosyaller için tanışma hattı
+1 yılEn son kullanılacak uygulama tabi ne amacıyls açmak istediğine göre değişir bu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için açan var mı?
- +1 yıl
Oraya evlilik için gitmez kimse
+1 yılvalla tek gecelik ilişki arayan da var sevgili olup evlenen de var karışık
12 Yorumla
Soran+1 yılAaa evlenmek? İlk defa sizden duydum
- +1 yıl
avrupada daha çok tabi benim kuzenim eşiyle orada tanışmış
bizim ülkemizde de az da olsa örnekler var
+1 yılHayır.
Gerek duymuyorum ki. Sosyal aktiviteler daha iyi. En azından görme fark etme, anlama adına daha güzel oluyor...
.
.
#Neşeliadam10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. Arkadaş arıyorsan buradan bul başka uygulamaya gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNiye para talep eden kim
Sohbet programı. Kullanmadım ama arkadaşım kullanırdı yanımda
10 Yorumlaişte yakın çevreden falan tanışabiliyorsun insanlarla. Ama free olan bir işe yaramıyor gold üyelik alman gerekli. Ben gold üyelikle kullanıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılGold üyelik nedir ne ücreti var peki
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. hmm. çok talihsiz bir soru.. senden beklemiyordum. büyük hayalkırıklığına uğrattın bu soruyu açmakla.. :/
07 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ya yok benim sorumun makadı belli acan birinin derdini öğrenmek ve bu kadar kötü bir yer olduğunu bilmiyordum
Soran+1 yılEvet çok kötü ya ama insan bu duruma kendini nasıl sokar demek ki yokluk böyle bir şey Allah akıl fikir versin ne diyim
Soran+1 yılKadınlarında orada bulunduğuna göre aynı kafa her şey ne kadar ucuz ve değersiz olmuş artık
+1 yılOrada amaç genelde cinsellik bence bulaşma ama bulaşacaksan da zevkli
12 Yorumla
Soran+1 yılSen orada mısın
- +1 yıl
Evet oradaydım
+1 yılMesjlaşıyosun tanışıyosun sonra Instagram whatsap sonra da yatak.
14 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah sağ ol ya gerek yok eee evlenen çift falan olmuyor mu genelde erkekler orada kızlara evlenme vaatleri veriyor
- +1 yıl
O vaatler yatağa kadar 😂
Soran+1 yılAma inanırlar saf kızımız çok fazla
- +1 yıl
İnanan kanmak istiyordur zaten ;)
+1 yıltinder açıp , kamuya açacaksın kendini. anlıyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılYok be sordum merak bilmiyorum ne olduğunu
- +1 yıl
ne uğraşacaksın ergen arizona kertenkeleleri ile başına sardıracaksın . netten adam çıkmaz biliyorsunda , hatırlatayım.
özel yeteneklerim mevcut der isen hemde usd olarak gelir isterse , onlyfans saytfa aç derim.
Soran+1 yılHahaha yaratıcı fikir :) eeee evlenen oluyor dedi az önce biri ciddi mi bu
- +1 yıl
yahu oralardan evlenecek adam cıkar mı? hiç imkan veriyor mnusun?
parasız adam , gereksiz adam mottosunu yaşayanların hezeyanları zaten o yerlerde :)
sen evleneceksen yanlış denizlerde yüzersin , köpekbalıkları ısırır dikkatli ol.
Soran+1 yılYok yahu benim ne işim var orada delirmedim çok şükür cano sağ ol 🙏🏼
- +1 yıl
ne demek bacım , bilgilendirelim ki üzmesinler sonra.
- +1 yıl
ama 28 yaş sımdı gordum . sen ar-ge caısmalarına fizibilşite calısmalarına basla ıstersen yınede.
Bana göre boş tamamen
13 Yorumla
Soran+1 yılNedir işte ne amaçla yapılmış?
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim farklı amaçla kullanılıyor sanırım sevmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmine bakarsak tam senlik biyer. orada seks amacli arayislar oluyor.
013 Yorumla
Soran+1 yılAmaç bu mu yani
Cevap sahibi+1 yılEvet ben hic girmedim ama bunu duydum hep. Ordaki kizlara kotu gozle bakiyolar
Soran+1 yılEee oradaki insanlar bir amaç uğruna açıyor yani anladım
Cevap sahibi+1 yılBurdan bile daha saglikli insanlarla tanisirsin bu kesin
Soran+1 yılEyvallah sağ ol eee evlenen çift falan olmuyor mu genelde erkekler orada kızlara evlenme vaatleri veriyor Muş gibi bir şey duydum
Cevap sahibi+1 yılHic duymadim, ancak kandirmak icin diyolardir ordaki kizlara hic ihi gozle bakmiyorlsr. Onceden pembepanjur falan vardi.
Soran+1 yılAaa o ne demek
Cevap sahibi+1 yılEvlilik sitesi ama orada da pek bisey cikmaz insanlar takilmak icin giriyuordu.
Cevap sahibi+1 yılZeynep bastik cok benziyosun bu arada 😃
Soran+1 yılAaa çok teşekkür ederim 🌹
Cevap sahibi+1 yılAma sahsen dovme hic sevmem, sen seviyosun kibyaptirmissin ama bence olmamis 😀
Onun disinda yuzun cok tatli, bi yaninda ates gibi
Soran+1 yılSaygı duyuyorum çok sağ ol 🌹
Cevap sahibi+1 yılO zaman sonuc olarak tindere girmiyoruz 😀
İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seks arkadaşı arıyorsan yüzbinlerce bulabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler ciddi düşünen yok mu
Yola girmek istemiyorsun umarim
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yolu anlat bana?
İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı. yokluktakilerin bir numarası
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa öyle mi yokluk kötüymüş be :)
+1 yıltek gecelik ilişki yaşamak isteyenlerin sitesi :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah olsun çok kötü
Soran+1 yılEyvahlar olsun ben uzak durayım
- +1 yıl
kesinlikle burası daha iyi
- +1 yıl
uzak durmakta fayda var
İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Uygulamalar kullanmıyorum zamanım yok
10 Yorumla
+1 yılHiç bulaşma para tuzagı
21 Yorumla
Soran+1 yılNe için para ödeniyor
+1 yılAklın varsa uzak dur
18 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Abazan kardeşlerimizin akınına uğrarsın 😂
Gerçi birçok yer aynı durumda, neyse ben menemen yicem çüss
Soran+1 yılHaha bende soğanlı mı?
Soran+1 yılCanım çekti be
- +1 yıl
Soğansız menemen mi olur be 🥺
Bende müşteriye götürdüm ondan canım çekti 😂😂😂
Soran+1 yılVallahi sayende bende yaptım yedim az önce
Soran+1 yılBir lafın nelere Kadir oldu karnımızı doyurduk:)
- +1 yıl
Hee iyi iyi, bende lokma boğazında kaldı sandım ses seda çıkmayınca 😂😂
+1 yılkullandım
12 Yorumla
Soran+1 yılNedir ne amaçla yapılmış?
- +1 yıl
yorum harici açıklasam
Gizli Üye(30-35)+1 yılPremium plus üyeyim yoksa eşleşme olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEeee ne iş orası amaç ne
Cevap sahibi+1 yılTek gecelik ilişki
+1 yılHiç kullanmadım. Merak bile etmedim
00 Yorumladövmelerin gerçek mi
10 Yorumla
+1 yılAmaç nedir soft sexmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBende oranın smacını merak ediyorum benim bir gayem yok
- +1 yıl
Tinder de genelde öncelikli amaç seks partneri bulmak kadın veya erkek farketmiyor tabiki bazı istisnalar mevcut ama genel amaç seks partneri ile tanışabilmek
FB sitesi 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne be
Soran+1 yılAy çok kötü
Evlenenler bile oluyor
012 Yorumla
Soran+1 yılYalan
Soran+1 yılO kadar sordum ettim ilk defa sen dedin bunu
Soran+1 yılAaaaa hiç denk geldin mi
Soran+1 yılKız öyle biriyle ne bilim çok geniş olmak lazım
Soran+1 yılYalan o be
Soran+1 yılSallamıştır imkansız bişey
Soran+1 yılİnsan kötü gözle ve niyetle baktığı biriyle hayır ya
Soran+1 yılHani yabancı Ülkede daha güzel kullanıyorlar ama Buda amaç belli bugün kaç yorum mesaj okudum bilmiyorum böyle bir şey diyen sen varsın oda söylenti
Soran+1 yılOlabilir tabi
Bi ara kullandım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşe yaramaz
16 Yorumla
Soran+1 yılNedir işte ne amaçla yapılmış?
Cevap sahibi+1 yılBizim milleti biliyorsun sanal ortamda ciddi bir şey yok diye düğünüyorlar yer şeyi cinsellik amaçlı düşünüyorlsr
Cevap sahibi+1 yılUygulama güzel aslında sorun bizde
Soran+1 yılUygulama tuhaf bence milletti kaydır kaydır pazardan meyve mi alıyorsun seçmece diye 😃
Cevap sahibi+1 yılŞeç beğen al işte
Cevap sahibi+1 yılEn yakışıklısını
+1 yılaçabilirsin
20 Yorumlakullan dene
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler