Hesap oluşturmak benim hakkım değil mi?

Bakın kardeşlerim şimdik size gerçeği anlatacam. Seneler evel arabam ile uzakta oturan bir dostuma gittim. Evime geri dönerken nasıl olduysa fena bir kaza yaşadım. O yerden beni helikopter ile büyük bir hastaneye götürdüler. Ameliyat falan derken ölümden döndüm. Tam tamına on dokuz yıl geçti yaşadığımdan. O zamanlar sevgilim vardı, okadar mutluyduk ki evlenmeyi düşünüyorduk. Önce hamile kaldı, hamilelik te nedense her davaya diyeceği vardı, alıştırdım kendimi bu duruma. Her neyse oğlum Allah'a şükür sağ salim dünyaya gözlerini açtı, günler/aylar geçti geçirdim mi bir trafik kazası, her neyse. Hastaneden sonra evime geldim, annem bana devam baktî, ikide bir sağlık sigortadan geldiler beni bakım evine sokacaklar dı. Annem de her seferinde kendilerine söyledi, bakım evine gitmeyecek oğlum çünkü ben bakarım oğluma nokta! Sigortadakiler eninde kabul ettiler ve sıyırdılar. Yane arkadaşlar benim sorunum bu. Seneler evel bir Facebook hesabı kurdum, kazam yüzünden aklım geri kalmıştı. Bende şaka gibi facebook'ta hesap üstüne hesap oluşturdum nedeni geri kafalıydık. İstenmeyen bir olay. Seneler sonra ben tabiki yaptığım hesapları unut, yeni bir hesap oluştur. Facebook'ta isim ararken şakadan kendi hesabımı arayım dedim ve ne göreyim, hesap üstüne hesap oluşturmuşum. O an okadar utandım ki kendimden. Hadi Facebook ile nasıl iletişim kurarım omu aramaktaydım, yane seneler evel facebook'a yazılmıyordu, ne hikmet ise. Kaç yıl geçti aradan bir kaç hesabım hala duruyor, diğer hesapları saklamışlar, bunu nereden biliyorum? Face'de gezerken eski hesaplarımı gördüm oradan biliyorum. Şimdi Facebook'a nasıl yazılacağını buldum, yazıyorum benim eski hesaplarımı silin diye, parmaklarını oynatmıyorlar. Bende internet üzeri bir polis ile muhatap ettim durumu mu anlattım oda Facebook ile konuşmuş nedense hesaplarımı silmişler. Sanıyordum taki kendimi face'de ararken ve ne bulayim? Eski hesaplarımı, ******lar hesaplarımı bir gün saklamışlar. Üstüne tüm hesaplarımı devre dışı bırakmışlar. Facebook'ta gezerseniz benim hesaplarıma rastlarsanız yanlış düşünmeyin!

Güncellemeler
10 ay
Bana yazan olursa on/onbeş dakika ya geri dönerim
Hesap oluşturmak benim hakkım değil mi?