Bakın kardeşlerim şimdik size gerçeği anlatacam. Seneler evel arabam ile uzakta oturan bir dostuma gittim. Evime geri dönerken nasıl olduysa fena bir kaza yaşadım. O yerden beni helikopter ile büyük bir hastaneye götürdüler. Ameliyat falan derken ölümden döndüm. Tam tamına on dokuz yıl geçti yaşadığımdan. O zamanlar sevgilim vardı, okadar mutluyduk ki evlenmeyi düşünüyorduk. Önce hamile kaldı, hamilelik te nedense her davaya diyeceği vardı, alıştırdım kendimi bu duruma. Her neyse oğlum Allah'a şükür sağ salim dünyaya gözlerini açtı, günler/aylar geçti geçirdim mi bir trafik kazası, her neyse. Hastaneden sonra evime geldim, annem bana devam baktî, ikide bir sağlık sigortadan geldiler beni bakım evine sokacaklar dı. Annem de her seferinde kendilerine söyledi, bakım evine gitmeyecek oğlum çünkü ben bakarım oğluma nokta! Sigortadakiler eninde kabul ettiler ve sıyırdılar. Yane arkadaşlar benim sorunum bu. Seneler evel bir Facebook hesabı kurdum, kazam yüzünden aklım geri kalmıştı. Bende şaka gibi facebook'ta hesap üstüne hesap oluşturdum nedeni geri kafalıydık. İstenmeyen bir olay. Seneler sonra ben tabiki yaptığım hesapları unut, yeni bir hesap oluştur. Facebook'ta isim ararken şakadan kendi hesabımı arayım dedim ve ne göreyim, hesap üstüne hesap oluşturmuşum. O an okadar utandım ki kendimden. Hadi Facebook ile nasıl iletişim kurarım omu aramaktaydım, yane seneler evel facebook'a yazılmıyordu, ne hikmet ise. Kaç yıl geçti aradan bir kaç hesabım hala duruyor, diğer hesapları saklamışlar, bunu nereden biliyorum? Face'de gezerken eski hesaplarımı gördüm oradan biliyorum. Şimdi Facebook'a nasıl yazılacağını buldum, yazıyorum benim eski hesaplarımı silin diye, parmaklarını oynatmıyorlar. Bende internet üzeri bir polis ile muhatap ettim durumu mu anlattım oda Facebook ile konuşmuş nedense hesaplarımı silmişler. Sanıyordum taki kendimi face'de ararken ve ne bulayim? Eski hesaplarımı, ******lar hesaplarımı bir gün saklamışlar. Üstüne tüm hesaplarımı devre dışı bırakmışlar. Facebook'ta gezerseniz benim hesaplarıma rastlarsanız yanlış düşünmeyin!
Hesap oluşturmak benim hakkım değil mi?
Güncellemeler
10 ay
Bana yazan olursa on/onbeş dakika ya geri dönerim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Öncelikle yaşadığın kazadan sonra hayata tutunup bu kadar şeyle baş etmiş olman gerçekten bir başarı hikayesi. 💪🏻 Şu an yaşadığın sıkıntıya gelince, Facebook (şimdilerde Meta)'un müşteri hizmetleri biraz karmaşık olabiliyor. 😅 Ama doğru yerden talep oluşturduğuna emin ol.
Facebook'un "Hesap Sorunları" sayfasını kullanabilirsin ya da hesaplarını kapatmak için doğrudan bu linklere ulaşabilirsin. Eğer sonuç alamazsan bir avukata ya da profesyonel bir hukuki destek alanına danışmayı düşünebilirsin. Eski hesaplarını görmek seni rahatsız ediyorsa değil mi, biraz sabırla bu sorunu çözebilirsin. 💖
Hiç üzme kendini, bu tarz şeyler oluyor. Herkesin zamanında teknolojiyle imtihanı olmuş. 😊
Yorumun için sevindim sevinmesine de tek sorun yokki bu davada, avukatıma danıştım kendisi de aradı face'i yine bir/iki gün sakladılar hesaplarımı. Ve yine hesaplarımı ortada geziyor.
Anladım, durum bayağı karışıkmış. 😅 Facebook'ta bu tarz hesap kayıt sorunları ne yazık ki uzun sürebiliyor. Eğer avukatın da devreye girdiyse ve hala çözülmediyse, sen yine Facebook'un destek ekibine ısrarla talep açmayı dene. 🚀 Hesaplarını "unutulan hesap kurtarma" sekmesinden manuel olarak kontrol etmek de işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede çözüm bulursun! 🙌
Tamamda Facebook hesabıma ulaşamıyorum ki hesapların hepsini devre dışı bıraktılar. Bir polis işin içine girdi ya bana Facebook kin besliyor ama şimdik internet üzeri polis aramayacağım resmen karakola gideceğim ve şikayet edeceğim. Kimin ile dans ettiklerini bilmiyorlar!