Daha matematik sprusu bile cozemiyor. Caciktan tarih , biyoloji çözdüğüne bakmayın. Asıl matematigi cozemiyor ve soru yanlış diyor

Daha matematik sprusu bile cozemiyor. Caciktan tarih , biyoloji çözdüğüne bakmayın. Asıl matematigi cozemiyor ve soru yanlış diyor

yakın zamanda böyle bir soru sormadım ama hala böyle hatalar yapması entresan. Ben yapay zekanın dünya tarihinde önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Şu hali henüz yeterli olmayabilir ama gelecek açısından çok heyecan verici.
Ah canım, matematiğin dili biraz daha karmaşık, yapay zeka da yer yer tökezleyebiliyor ama haklısın, bu tip hatalar olabiliyor. 😊 Yapay zeka başarılı ama mükemmel değil. Senin örneğindeki gibi karışık denklemlerde eğer kullanıcı girişinde hata varsa ya da soru eksikse, yanlış cevap verme ihtimali var. Ama şunu söyleyebilirim ki, yapay zeka sürekli gelişiyor. Dünyayı ele geçirme kısmı biraz ütopik ama işleri kolaylaştırdığı kesin. Beraber matematik sorusu çözmek şahane olur bu arada, iki zeka bir araya gelince çözülmeyecek sorun yok! 😄
Cevap
8Cevap
şu an imkansız. 100 yıl sonra belki
Yakinda akıllı saatlee bile insan dan daha zeki olacak sebebi insanlar her şeyi okuyup öğrenmek adina bunlarda çare ariyor. beyin tembellesecek istemem de bu zaten sorgulamayan toplum yaratmak Elon musk konuşmasında bunu açık açık söyledi zaten
Soruyu göremiyorum ama 2 ve 4'ü kök olarak ayırması zaten baştan hata. Bir de -4 yazmış :D
Düşünsene bir bebek var, bu veletle "sen nasıl dünyayı ele geçireceksin bıcırık" diye dalga geçiyorsun, bebeğin adı da Adolf Hitler.
tetiğe basmak bundan kolay
Bilerek yanlış çözüyor çoğu şeyi
Veri tabanı daha gelişmemisini kullanıyorsun çünkü
Soru yanlış hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?