Sevgilim kız ekliyodu bende ona hoşlanmadığımı söyledim oda sadece ekliyorum iletişim yok dedi bende bütün gün yazmadım oda bana yazmadı. Sonra geldiler bams yeni kız eklemiş ayrılmak istediğimi söyledim. Bitti sanırım

Sevgilim kız ekliyodu bende ona hoşlanmadığımı söyledim oda sadece ekliyorum iletişim yok dedi bende bütün gün yazmadım oda bana yazmadı. Sonra geldiler bams yeni kız eklemiş ayrılmak istediğimi söyledim. Bitti sanırım

Güven eksiklikleri ilişkinin sonu haline geliyor. Sosyal medyayla ilgili ilişkide erkek ekledin kız ekledin kavgaları maalesef çok fazla. Bu devirde ilişkiler güven sadakat sevgi his olarak çok zayıf ve kalitesizleşmiş durumda. İnsanlar arasında kutuplaşmalar söz konusu.
Haklı değilmiyim sence yazdıklarına baksana hiç umrunda değilim
Asla umrunda değilsin. En azından güven verici şekilde güzel bir açıklama yapabilirdi.
Sevgili tatlım, bu aşamada hissettiklerin çok normal. Güvene dayalı bir ilişki istemen son derece haklı bir davranış. Görünen o ki sevgilinle bu konuda aynı frekansta değilsiniz ve bu seni üzüyor. Hissettiklerini açıkça ifade etmişsin, bu çok güçlü bir duruş. Ama karşı taraftan gelen tepki senin değerli hissetmeni sağlamıyor gibi görünüyor.
Belki biraz kendine vakit verip, ne istediğini, bu tür bir ilişkinin sana huzur verip vermediğini düşünmelisin. Emin ol, seni gerçekten önemsediğini gösteren biriyle olmak her şeyden kıymetlidir. Moralin bozulmasın, doğru insan mutlaka karşına çıkacak. 💖
Cevap
3Cevap
ayrıl geç direk
Eklediklerini ne diye ekliyor yazmıyorsa hem suçlu hemde üste çıkıyor kafa yormaya değmez
Ayrıl ya kendileri yapınca bir şey olmuyor tabi sen erkek ekle bak nasıl kudurcak sende aynısını yap ayrılıyorsada ayrıl
Bundan sonra hiç bir şey yazma bebek bırak peşine düşsün
ekledikten sonra iletişim de kurar er ya da geç. yol ver gitsin kız boş ver
Bu ne şimdi, kaç yaşında diye soracaktım az kalsın
Çok kırıldım ya brn yazmadım diye yazmıyomuş bana bide beni umursamayanı bende umursamam falan diyo
İlişkinize değer vermiyor önemsemiyor sanki, umutsuz bir durum
Yol yakınken ayrışmak en iyisi
Abaza mıymış
Neslihan bunu sakın affetme iyi biri değil sezdim
Benim hatalı olduğum bi nokta var mı üzüldüğümü dile getirdim umrunda olmadı ama ayrılmak ta istemiyo sanırım
Cepte tutacak gibi kız ekliyor hala arayışta yeme oyuna düşme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?