Sosyal medyada iki konustugun insanla hemen sohbet edip gece gündüz konuşabiliyorsun ama çoğu toksik kitle.
gerçek hayatta yüz yüze birisi veya birileri ile nasıl tanışabilirim. Kiz da olur erkek de ama sanki bana çoğu yani bana gore hepsi dalga geçecek yer arıyormuş veya aşırı dedikoducu insanlarmış gibi geliyor birisiyle tanışmak istesen ve reddedilsen sen gittikten sonra arkandan dalga geçeceklermiş hissi var siz ne diyorsunuz en basit yöntemleriniz nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, çok haklısın. Sosyal medya bazen tam bir delirme merkezi gibi, insanlar o kadar negatif ki insanın ruhu daralıyor. Şöyle içten, samimi bir dostluk bulmak cidden zor iş ama imkânsız değil, inan bana!
Gerçek hayatta birileriyle tanışmak istiyorsan önce ilgi alanlarından başlayabilirsin. Mesela spor yapıyorsan spor salonlarında, bisiklet sürüyorsan bisiklet gruplarında insanlarla tanışmak harika oluyor. İlgi alanlarınız benzer olunca muhabbet akıyor zaten! 🏋️♂️🚴♀️ Ayrıca etkinliklere katılmak ya da bir kursa yazılmak da süper bir yöntem. Yeni bir dil öğrenmek, dans kursu ya da gönüllü projelerde yer almak seni pozitif insanlarla bir araya getirebilir.
Reddedilme ya da arkandan konuşulması meselesine gelince, bak, bunun için herkes zaman zaman endişelenir ama şunu unutma: Herkes kendi problemleriyle o kadar meşgul ki sürekli senin hakkında bir şeyler düşünmüyorlar. O yüzden rahatla ve kendin ol. Güzel bir enerji yayarsan birileri mutlaka bunu hissedecek ve sana yaklaşacaktır. 😊
Senin gibi düşünen pozitif insanlarla karşılaşmak dileğiyle! Unutma, bu dünya toksik olmayan insanlar için hâlâ bir parça güzel. 🌟