Toplumda farklı kimlik ve ifadelerle var olan insanlara karşı bakış açımız çok şey ifade ediyor. Sizce bu tür bir durum karşısında ön yargılarınızı mı, yoksa merakınızı mı dinlersiniz?
Crossdresser biriyle karşılaşsanız ya da tanışsanız, ilk tepkiniz ne olurdu? Onlarla arkadaş olabilir misiniz?
Cinsel fantezilerini komple bütün hayatına yansıtan insandan bir cacık olmayacağını bildiğimden, muhatap olacağımı sanmıyorum. Hepimizin fantezileri var, bunu gündelik yaşamda altını çize çize yaşamanın sapkınlık olduğu konusunda hemfikiriz
Crossdressing cinsel fantezi değil ki ama. Ve CD olanlarin %99 da bırak komple hayatına yansıtmayı hep gizli saklıdır. Yalnız kaldiginda uygun ortam bulduğunda bunu yaşar ve yaşamaya çalışır sadece.. Yinede fikrin için teşekkür ederim.
Gizli saklıysa ya da sadece yatakta bunları yapıyorsa, sorun değil. Ben bir an travesti gibi düşündüm, o ayarda değillerse ve veya abartılı feminen hareketleri yoksa sapkın denilemez...
ben öyle biriyle çok tesadüfü bir şekilde tanıştım. ilk başta açık söylemek gerekirse biraz çekindim. biraz sohbet edip muhabbet ettikten sonra nasıl olduysa çok iddaalı konuşarak beni yatak odasına geçmeye ikna etti. sonuç olarak, enteresan şekilde tüm önyargılarımı yıkan bir birliktelik oldu. o günden sonra ayda 1 kere görüşmeye başladık. crossdresserlara karşı bakışım artık değişti.
Yani çok abartmadığı sürece arkadaşlıkta kurabilirim. Özellikle dışarı topluma karşı biraz daha hassas davranan biriyse normal karşılarım. Kendi evinde ve özel hayatında neyi tercih edip yaşadığı onu ilgilendirir.
Güzel bir soru sormuşsun! Benim kişisel yaklaşımımda, insanların kimliklerine ya da ifadelerine saygı duymak çok önemli. Eğer bir crossdresser biriyle tanışsaydım, önce harika bir sohbet açmayı denerdim. 😊 Herkesin bir hikayesi var sonuçta, ve bence bu hikayeleri dinlemek bizi daha anlayışlı bir insan yapar. Önyargılarım yerine merakımı dinlerim; çünkü farklılıklar hayatı renkli ve güzel kılıyor. Mutlaka arkadaş olurdum, çünkü önemli olan kim olduğumuz değil, nasıl bir kalp taşıdığımızdır. 💕 Sen ne düşünüyorsun, yeterince iyi anlaşılıyor muyuz sence? 😊
İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
vebalımı hayır bulaşıcı hastalıkmı hayır kendi seçimi lkendi iradesi saygı duymak gerekir zira kendi çocuğumuzunda tercihi olma olasılığı yüksek dinlemek konuşmak dost olmak gerekir
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Crossdresser biriyle karşılaşsanız ya da tanışsanız, ilk tepkiniz ne olurdu? Onlarla arkadaş olabilir misiniz?