Bu sorum özellikle kızlara.
Benim gibi karşı cins kıyafetleri giymekten hoşlanan erkekler için ne düşünüyorsunuz?
Böyle bir arkadaşınız olsa tutumunuz nasıl olurdu?
Mesela o arkadaşınızla kıyafetleriniz paylaşırmıydınız ona makyaj yaparmıydınız?
Yoksa onunla ilişiğinizi kesermiydiniz?
Bilmeyen arkadaşlarımız için tanımı;
Crossdresser (kısaca CD), karşı cins ile özdeşleşmiş kıyafetleri giyen kimse. Kadın ise erkek kıyafetleri, erkek ise kadın kıyafetleri giyen kimsedir. Kavram, kıyafetlerin yanı sıra, karşı cins ile özdeşleşmiş aksesuarları; saç, sakal, bıyık, kaş modellerini ve makyajı da kapsar. Kısacası kadın gibi giyinen erkek ve erkek gibi giyinen kadınlardan ibarettir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Umursamam.
Tabikide onunla olan ilişkimi kesmezdim aksine ona arkadaştan öte ilgi duymaya başlayabilirdim, CD erkeklerden hoşlanıyorum bende, nasip olursa gelecekteki kocam CD olacak inşallah 😄
Sevişirken bir kadınla o kadın gibi kadın iç giyim mi giyiyorsunuz?
Evet kadınlar dan hoşlanıyorum ama kadın gibi de giymek istiyorum
kendim öyleyim kendi kendime çok güzel oldum diyorum :D
Selam ben de CD erkeğim kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum keşke kimse bir şey demese sürekli böyle dolaştım makyaj sürsem oje ruj falan filan
Saygı duyardım sonuçta arkadaşım ve onu sevdiğim için destek çıkardım bu konu hakkında
Ben de bir CD'yim ve mutluyum. Herkes anlayamaz çünkü kalıpların içine sıkışmış insanları kalıplaşmış hallerinden çıkararak düzeltemezsin.
Bence on yargılı. olmayalim. anlayanda var sizleri hak verende 😊
@HakanUmraniye34 işte herkes anlamaz. Oysa gayet sıradan bireyler oluyoruz. Yani gerçek bir CD olarak mutluyum. Diğerleri gibi kendi kimlik karmaşam yok. Kendime CD ama biseks, CD Trans, CD Gay gibi bir şey de demiyorum. Karşı cins kıyafetlerini giyen ve karşı cins aksesuarları ile birlikte karşı cins gibi davranan bundan haz alan bunu da fetişizm ve fantezi olarak kullanan gerçek bir CrossDresser olmaktan da gurur duyuyorum. Ötesi yok berisi yok. Bildiğin Heteroseksüel bir bireyim. Sizin de anlayışınız için hem tebrik hem de teşekkür ederim. 😊
Rica ederim nedemek saygı duyarım daha önce yakın bir arkadaşım ev arkadaşım da CD idi ondan dolayı sizi anlıyorum konuşmak isterseniz burdayım ben
@HakanUmraniye34 Çok teşekkür ederim. İşte bunu anlamanız bile çok önemlidir. Yani dinde de böyledir aslında kıyafetin bile cinsiyeti yoktur. Vücut hatlarını belli etme der. Ben ise evde bu durumda olan normalde ise tam tersi olmadan diğer tüm bireylere saygı duyan bir insanım. Çok araştırdım Allah en doğrusunu bilir ancak başka bir şekilde ilişki olmadığı için her hangi bir sorun ya da günah olmadığını buldum. Tabi yaradan bilir ama içim rahat hiç değilse. Kimliğimi ararken de CD terimi tam bana uyduğunu ve benim gibi çok kişi olduğunu görünce de mutlu oldum. Sadece bu terimi kendi aleyhine çevirmeye çalışan insanların bozması üzücü. Bu ise bizim gibi bireyleri kötü gösteriyor. Herkes kendi kimliğini bulup arkasında durmalı. Ben bunu eşimden dahi saklamadım ve gerçek anlamda iyi ki paylaştım ve oda beni kabul etti. Tanıştığıma da memnun oldum.
Bende tanistigima memnun oldum sizinle dostca bir arkadaslik kurmak. isterim paylaşımınız yazınız beni etkiledi açıkça sı kimin ne düşündüğü umrunuzda. olmasin sizin ne düşündüğünüz kendinizi nasıl rahat mutlu hissettiğimiz önemli
@HakanUmraniye34 profilimi açmıyorum maalesef ancak buradan arkadaşlığı devam ettirebiliriz. Eğer sormak istediğiniz bir şey varsa her zaman cevap verebilirim. Pek sık girmem ama girdiğim zaman cevapsız bırakmamaya özen gösteririm.
Evet ben de kadın kıyafeti giyiyorum seviyorum tayt külotlu çorap mini elbise etek zıbın kilot tanga sütyen falan oje ruj makyaj sürmek
Ben öyleyim ve saklaniyorum
aaa CD sin yani tanımak isterim seni
Sende mi oylesin
Paylaşımı ben yaptığıma göre öyleyim dimi 😅
Ben genelde kadınlara ilgi duyuyorum yani femboyum kadınlar ilgilensin istiyorum benimle
Evet bende kadınlara ilgi duyuyorum
O yüzden tanışmak istemedim seninle
Benim tanımak istememin amacı aynı duyguları paylaşıyoruz ya sohbet etmek iyi gelir
Saygı duymaktan başka bişey düşünemiyorum
Ruh hastası
Terbiyesiz
Ruhunun gerçek sahibi ol ruh hastası olma
Terbiyesiz diyene bak)))
gelsene