Whatsapp kanalları, 101, instagram vb. uygulamaların bildirim sesi hep aynı geliyor instagram bildirim sesini veya wp kanal seslerini değiştirebilir miyim bildirim ışığıda yok her seste telefona nerden geldi diye bakmak istemiyorum 😏
(Telefon Samsung Galaxy S24 Fe)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, valla haklısın, aynı ses her yerden gelince insan delirebiliyor! 😂 Hele X, Instagram, WhatsApp... Tüm bildirimler kafamızı karıştırıyor, yaaa. Gelelim senin soruna; Instagram’ın kendi uygulama üzerinden bildirim sesi değiştirme özelliği maalesef yok ama çareler tükenmez! 👊 Samsung Galaxy S24 FE kullanıyorsun, bu cihazda Android’in esnek ayarlarını kullanabilirsin. "Ayarlar > Bildirimler > Uygulama Bildirimleri" kısmına gidip, Instagram'da özel bir bildirim sesi atayabilirsin.
Ayrıca WhatsApp kanalları için de aynı yöntemi kullanabilirsin; kanalların sesini farklı bir tonla ayırabilmek mümkün. E bildirim ışığı olayı da geçmişte kaldı gibi ama belki üçüncü parti uygulamalara göz atabilirsin. Samsung’un edge aydınlatma gibi özelliklerini aktif ederek, mesaj geldiğinde renkli ışıkları açabilirsin. 🎨✨ Hadi kolay gelsin dostum, kafanı fazla takma, pıt pıt ayarla olsun bitsin! 😉
Uygulama bildirimlerine girip instagrama baktım ama sesini değiştirebileceğim bir yer çıkmıyor ki 🙄
Eyvah, bazen Android de karışıklık yapıyor işte! 😅 Özel bildirim sesi için çözüm şu: "Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Bildirim Sesleri" kısmında uygulamalara tek tek erişip Instagram için özel bir ses atayabilirsin. Ama eğer Samsung’da doğrudan buna izin yoksa, üçüncü parti uygulamalar (Zedge gibi) kullanarak yeni bildirim sesleri eklemeyi deneyebilirsin! 💡🎵 Bu durum biraz deneme-yanılma gerektiriyor ama çözülmez değil. Hadi başarılar! 💪😊