Senin iznin olmadan KVKK gereği sesini paylaşamaz. Bu suçtur ve cezası vardır. Nereden tehdit etmişse ( Sesli veyahut Yazılı ) bunların ekran görüntüsünü al. Sesli tehdit ise ve elinde kayıt yoksa, şikayet durumunda ses kaydı dinlenir. Git ve Polise başvur.
Bana ses kaydını indirdiğini söyledi onunla görüşmek istemediğimi söylediğimde ben de dinlemeni istemiyorum sürekli olarak dedim o da beni sinir etme paylaşırım dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok basit bir yöntemle bilgisayar ve uygulama üzerinden bile ses almak mümkündür.
Beni tehdit etti napacağımı bilmiyorum
Telefondan mümkün mü peki
Evet mümkün alabilir.
Çok kısa sürede yapabilir mi ya napacağımı bilmiyorum
Nasıl bir tehdit girişiminde bulunuyor? ''Ses'' içeriğini bilmeliyiz.
O işlem sırasında çıkan ses
Paylaşsa bile utanacağınız bir şey yok, bunu sizden ''Nude'' almak için yapabilir.
Kendisiyle iletişimi kesmek istedim sinir oldu böyle bir şey söyledi
Utanacağım şey var elbette herkesin o sesi dinlemesini istemem keşke aptallık yapmasaydım
Senin kim olduğunu bilmiyoruz ve o yüzden utanmana gerek yok paylaşamaz soru otomatık olarak kalkacaktır.
Teşekkür ederim :(
Ekran kaydı alınabilir de, tehdit içeriği ve konusu nedir?
Yardımcı olalım.
Burada sesimi paylalacağını söyledi bu mecrada
Senin iznin olmadan KVKK gereği sesini paylaşamaz. Bu suçtur ve cezası vardır. Nereden tehdit etmişse ( Sesli veyahut Yazılı ) bunların ekran görüntüsünü al. Sesli tehdit ise ve elinde kayıt yoksa, şikayet durumunda ses kaydı dinlenir. Git ve Polise başvur.
Hiçbir şey yapamaz, boş yere endişelenme.
Ama ses kaydı utanacağım cinsten tehdit edemem yani karşı tarafı
Bana ses kaydını indirdiğini söyledi onunla görüşmek istemediğimi söylediğimde ben de dinlemeni istemiyorum sürekli olarak dedim o da beni sinir etme paylaşırım dedi
Utanılacak bir şey yok. Bu zaafından yararlanıp seni kullanmasına izin verme.
Bırak paylaşsın, o uğraşır Polisiyle, savcısıyla. Üstelik alacağı cezayla.
İnstareo ses video resim indirebilir onu indirr kullan
nasıl ses indirme