Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
11 ayHemen bilişim suçlarına git izinsiz bilişim sistemine girmek kesinlikle suçtur kanıtlarını topla hemem
1142 Yorumla
Soran11 aytoplu zaten internet ne yapsam biliyor şu an bunu yazdığımda biliyor ve çok farklı şehirlerdeyiz
- 11 ay
Nasıl yani? Toplu derken ne demek istedin anlamadım. Eğer seni izlemesini istemiyorsan telefonunu güvenli modda başlat ve internet ağı ile bağlantını kapat gerekirse başka bir telefondan Hotspot'u aç öyle internete çık
Soran11 aySadece benim bildiğim şeyleri nasıl bile bilir imkansız herşeyi biliyor annem babamın bile billmediklerini beni bilgilerim telefondan kayıtlı
şöyle Bilgi sistemine ulaşa bilecek biri yazılım dışındada yaptığı işten dolayı ama o kadarını bilemesi çok korkunç- 11 ay
Şey mi var elinde böyle birtakım kimlik bilgileri vs. Tc kimlik no cilt no aile no tapu bilgileri vs böyle çok hassas verileri mi biliyorum diyor sana
Soran11 ayonun ilerisi
- 11 ay
Onun ilerisi nedir mesela biraz detau verir misin
- 11 ay
Yüksek ihtimalle panel kullanıyordur bütün sülalenin bilgilerini sana söylüyordur elimde diye
Soran11 aygalerimdeki tüm fotoğraflar tüm dosyalarım notlarım aramlarim instegram burası bir çok mecra
Soran11 ayhayır ne sülalesi öyle basit bir şey değil
Soran11 aypanel ad soyadı falan filan TC ilerisi yok panelde
- 11 ay
O zaman RAT virüsü yemişsin sana bi uygulama yükletmiştir sen farkında olmadan o uygulama ile bilgilerini çekiyor
Soran11 ayama şehir dışında
Soran11 ayçok uzak bende
- 11 ay
Fiziksel lokasyondan bağımsız olabilir çok normal yatta yurtdışında bile olabilir bu bir engel değil dijital mecrada
- 11 ay
Sana yüklettiği uygulamayı bulman gerekiyor
Soran11 aykorktum açıkçası bugün bana şey dedi senin adamların mi
var nerden biliyorsun çok
korktum çünkü
bunu bilmesi
imkansız
ne
adamlar onu tanıyor ne onları
adamlar derken arkadaşlar
Soran11 aynasıl bulucam
- 11 ay
Öncelikle telefonun internet bağlantısını kes alabiliyorsan güvenli modda yeniden başlat internette nasıl yapıldığı yazıyor ama yapmasan da uygulamalar kısmına gel ayarlardan orada isimsiz veya şüpheli adda bi uygulama araştır
- 11 ay
Ama önce sana bunu nasıl yaptığını bulmamız gerekiyor sana herhangi bişi yüklettirdi mi bu kişi bi düşün eski mesajlara bak
- 11 ay
Veya ne iş yaptığını biliyorsa mailini falan da biliyorsa şüpheli bir mail aldın mı açtın mı yakın zamanda
Soran11 ayevet yükletirdi
- 11 ay
Hangisiii
Soran11 ayevet mail açtım
- 11 ay
Çok yakın olabiliriz şu an bulmaya
- 11 ay
Hangisi peki
Soran11 ayama temiz bir uygulama filim izlemek için yukletirmişti rave
- 11 ay
Nasıl yükledin o uygulamayı
Soran11 aybide wahtsaap hesaplarimiz birbirimizde kayıtlıdı bir ara
- 11 ay
Play stordan mı attığı mailden mi
Soran11 aylink atı
Soran11 ayevet
- 11 ay
Ah beeee işte sıkıntı burada başlıuor
Soran11 ayama o uygulamayı sildim
- 11 ay
O linki. özelden bana atar mısın
Soran11 aynasıl desem devlete görevli olan biri insanların bilgisine ulaşa bilirmi
- 11 ay
Uygulamayı sildin ama sanırım trojan sisteme yayılmış yani onu silmek yetmemiş o zaman
Soran11 ayyoki şu an
Soran11 aybiz 4 yıldır birlikteyiz
- 11 ay
Bu kişi devlette ni görevli yabi
Soran11 aye posta aderdlerimin şifrelerini biliyordu
- 11 ay
Şifrelerini bilmesi için önce öğrenmesi lazım o da kolay değil önce senin hakkında bilgi toplamış olabilir RAT virüsü yani uzaktan erişim trojanını yiyince klavye girdilerin ekranın kameran her şeyini kontrol edebilir
Soran11 aytam olarak değil ama ona ordan yardım etmiş kişiler olabilir zorunlu göreviydi
Soran11 ayevet yemin ederim sürekli yeşil ışık yanıyordu kameramda
Soran11 aymesela telefonumu ters çevirdiğim zaman ışığı yanıyor ldu
- 11 ay
Yüksek ihtimalle o da öyle öğrenmiştir başka türlü direkt yüzüne senin şifren öğrenmenin başka yöntemi deneme yanılmadır o da zordur kesinlik içermez
Soran11 aytelefonum kapalı hani ters cevirince televizyon daki karınçali ekran gibi oluyorfu
- 11 ay
Bak şimdi o telefonu artık formatlaman gerekiyor gerekli dosyaları al sadece fotoğraf vb. iş belgesi vs. asla uygulamaları yedekleme ama al yedeğini at formatını
Soran11 ayhayır aslında benim suçum bir ara şifreleri unutmamak için tüm şifreleri onun adı soyadı yapmıştım
Soran11 ayama değiştirmiştim
- 11 ay
Bu çok kötü bir güvenlik önlemi ama önceliğimiz seni izlemesinden kurtulmak
- 11 ay
Eğer ciddi bilgisi varsa senin oturum bilgilerini alır tarayıcından google chrome vs şifreye gerek duymadan da girebilir çok önemli değil bir sürü yöntem var
Soran11 ayevet çok aptaldım onun o kadar ileri gideceğini bilmiyordum sanırsam sende yazılımla ilgileniyorsun
sevgilinin hesabına izinsiz girer misin
bu adam bana musallat oldu- 11 ay
Bir de sakın ama sakın wifi ağına başka birini bağlama çünkü ağdaki başka bilgisayarları görebilir
Soran11 aybilmiyorum olabilir onda çok bilgi var
- 11 ay
Ben yazılımla ilgileniyorum evet ve bilişim ve etik hackerlıkla da aktif olarak kurs alıyorum
Soran11 aybir sürü kişiyi bağladım
- 11 ay
Bağlamaman en iyisi olur bağlasan bile ağ dosya paylaşımını kapatsınlar bilgisayarı olanlar
Soran11 aytelefonu sifırlarsam düzelir mi
- 11 ay
Güvenlik duvarı da etkin değilse etkinleştirilsin
Soran11 aydeğil
- 11 ay
Telefonu sıfırlasan yüksek ihtimalle hatta çok yüksek ihtimalle düzelir
- 11 ay
Etkin değilse başlattan arama kısmına windows güvenliği yaz bütün güvenlik duvarı korumalarını etkinleştir
Soran11 ay10 Bin Fotoğraf var dosyalar bir sürü notlar onlarda dolu flaşa aktarıcam en iyisi hepsini
Soran11 aysana minatarım çok teşekkürler
- 11 ay
Bak sadece ama sadece fotoğraf (png, jpg) ve pdf word gibi dosyaları al. Sonunda. exe, shell, sh, bash, dll gibi şeyler varsa uzak dur bir de. bat görürsen hemen sil
Soran11 ayhesaplarımdan nasıl cıkarıcam peki dün bana onay kodu geldi ben görmeden biri görmüş
Soran11 ayonlardan bir sürü
- 11 ay
Rica ederim ne demek
- 11 ay
Hesaplarından çıkış yapması için önce o hesabın bağlı olduğu maili güvence altına alman lazım sakın ama sakın önce bu mail güvenliğine dikkat et şifresini değiştir. Çünkü diğer türlü nolcak instagram şifresini değiştircen başta adam sen görmeden zaten mailine erişimi olduğu için sen farketmeden yine değiştircek arka planda.
Soran11 aybide şey benim tanıdığım hacker vardı adı Mustafaydı Suriyeliydi telegram da bir grup vardı kuzenim beni o. gurba almıştı orada bazı linkler paylaşılıyordu
Soran11 aytamam yapicam
Soran11 ayama benim telefonum değişti kabul etmiyor şifre değiştirmeyi ne yapmalıyım
- 11 ay
O gruptan çık o zaman ve sakın linklere de tıklama bir şey kurma hatta direkt girme bile
- 11 ay
Mail için mi?
Soran11 ay
evet- 11 ay
Kurtarma mail adresin var mıydı
Soran11 aydeğil ama parmak taramasıyla açılıyorlardı 8 tane var
- 11 ay
Eğer telefonum değiştiden kasıt numaran değiştiyse fakat cihazın aynıysa o cihaza bildirim gönder diyerek doğrulayabiliyorsun. Şifremi unuttum kısmına girdiğinde bu numaraya erişimim yok seçeneğini görürsen ona basabilirsin.
Soran11 ay73 sayısına bide evet dokun diyor ama bana bildirim gelmiyor
- 11 ay
Cihazın adı yazıyor mu ve yazıyorsa o cihaz sana mı ait
Soran11 ayevet yazıyor aynı cihaz
Soran11 aybildirim çubuğu kaydır diyor ama yok
hesaplar bende açık ama şifrelerini hatırlamıyorum- 11 ay
Hmm garipmiş o zaman nasıl öyle olur ki bildirimler mi kapalı acaba hemen kontrol eder misin? Ayarlara gir sonra Uygulamalar Tüm Uygulamalar Listesinden Google, Google Play Hizmetleri, Google Notification gibi terimleri aratmaya çalış ve üzerine tıkla. Bildirimler = İzin veriliyor ise her şey okey. Gelmesi gerekir
- 11 ay
Bir de çok fazla gereksiz hızlı hızlı kod gönderme Google çok sayıda deneme oldu der 1 saat sonra deneyebilirsin tekrar diye sınır koyar o yüzden yavaş yavaş dene
Soran11 ayşifreyi değiştire biliyorum paramak izi sayesinde sana çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın hayatımı kurtardın diye bilirim bilgilerim benim için çok önemliydi
- 11 ay
Ben teşekkür etmeden önce bu kadar bence sevinmemeliyiz en en kısa sürede her şifreni değiştir ve interneti kapatıp yedek al bak özellikle söylüyorum interneti kapat ondan sonra yedek al hızlı olman lazım hayat kurtulmuş olabilir ama uzaktan erişimi olan biri her şeyi yapabilir
Soran11 aybugün hepsini değişecem
- 11 ay
Değiştirdikten sonra internete Google Hesabım yaz google hesabının ayarlar merkezine gir orada bağlı olunan cihazlar listesi var orada tanınmayan bir cihaz varsa oturumu sonladıra bas yanındaki butona yani
- 11 ay
Çünkü mesela bizim daha demim yaptığımız o bildirim yöntemini o hacker da yapabilir cihazı doğruladıysa
Soran11 aybu saate uyuyor sabah 3 te kalkıyor bilgisayar bağlantısı olmadığı sürece karışmaz bence
- 11 ay
Gelen bildirime uyanabilir ama bi sıkıntı olmayacağından gerçekten eminsen yap bunu çünkü normalde böyle bir durumda asla beklemeden, anından internete erişim kapatılır
Soran11 ayevet haklısın ama dediğim gibi bu hesaplarıma bile girmiş
Soran11 aynasıl mı anladın onun burada beni bulması imkansız yani normal senin gibi bir hesaptan hem adım doğru değil hem davranışlarım. adam dediği kişiler onunla birlikteler ama ne onların ondan haberi vardı neden onun ama öğrenmiş onlar ilgili tek bu siteden konuştum
- 11 ay
Peki buna ek olarak başka bir şeyler oldu mu? Yani başka sadece senim bildiğin şeyleri bildi mi?
Soran11 ayben onu çok seviyordum işte onun resmini çizmiştim tamamı sonra galeride kaydetmistim SONRA o resim onda çıkıyor
- 11 ay
Evet bunun başka açıklaması olamaz
- 11 ay
Düpedüz hack
Soran11 ayimkansız bir şey tamamı aynı evde değiliz aynı şehirde
- 11 ay
Kesinlikle öyle kesinlikle
Soran11 ayama şöyle bir şey onun eğitim aldığını bilmiyordum ben o zaten üniversitesi mevzunu aramizda çok yaş var
- 11 ay
Bu işler eğitime pek bakmıyor üniversitede hack yapmayı öğretmiyorlar genelde bu tip kişiler kendileri araştırarak öğreniypr
- 11 ay
Ama sana tavsiyem şikayetçi de ol. Çünkü yarın bir gün başka kadına yapar. Cezasız kalmasın.
Soran11 ayonunla uğraşmam istemiyorum deli biri beni korkutuyor bugün beni aradı bana sorular sordu öyle anladım çalındığını yoksa çok Zor
- 11 ay
Şimdi sana korkma da diyemiyorum evet neler olduğunu görüyoruz ama en azından şu hack'ten kurtul da bir daha iletişim kuramasın
Soran11 aysiber suça girdi diye şikayet edicem
iyi ki açık saçık fotoğrafım Yok telefonda- 11 ay
Bildiğin her şeyi anlat bir de mesajlarını da yedekle whatsapp dan sana mesaj yazdıysa silme ekran görüntüsü dursun yedek alırsan usb'ye oraya klasör aç whatsapp ss diye oraya atabilirsin. Tüm mesajları yedeklemek için ise whatsapp ayarlarından Google Drive'a yedeklemeyi kullabilirsin
Soran11 aywp ban yemişti bilmediğim bir sebepten kapanmıştı bugün açtım
- 11 ay
Eski mesajlar yok mu yani
Soran11 ayhayır wp mesajlarım yok
- 11 ay
Önceden yaptığın Google Drive yedeklemesi var mıydı peki? Whatsapp'ı Google hesabına bağlayınca sana soruyor şöyle eski tarihli yedeklemen var yüklensin mi diyor.
Soran11 ayvar ama açılmıyor
- 11 ay
Anladım neyse bundan sonra dikkatli ol ama
Soran11 ayseni umarım rahatsız etmiyorum lütfen kusuruma bakma
Soran11 aytamam teşekkürler
- 11 ay
Yok yok asla rahatsız olmuyorum aksine ben yardım ettiğim için mutlu oluyorum. Nefret ediyorum böyle dolandırıcı, hacker, şantajcı, panelci vs tiplerden. O yüzden onlara karşı olmak iyi hissettiriyor
Soran11 ayaçıkçası ben çok şaşkınım ondan öyle bir şey beklemiyordum çok naif Kibar birine benziyordu mevzun olduğu bölüm ile yazlim işte bu anlatiklarimla alakalı değil sosyal güvenlik uzmanı ama o bölümde çalışmıyor
Soran11 ayiyi ki senin gibiler var
- 11 ay
Evet maalesef böyle ikiyüzlü insanlar var dünyada. Üstelik bu hacker diye tabir ettiğimiz kişi için bir bilgisayar ve internete erişim yeterli. İnternet tehlikeli yer.
Soran11 aybelki arkadaşlarım yardım etmiştir bilemem bana çok zor bir şey miş gibi geliyor gerçekten etrafımda anlayan kişiler olmasına rağmen ama onlar işte hesap çalmıyor yazılım yazıp satıyorlar
- 11 ay
Aaa evet şimdi sen söyleyince aklıma belirdi. Arkadaşlarından, çevrenden kötü niyetli biri varsa yardım etmiş olabilir ama sen hangi arkadaşına telefonunu veriyorsun ki? Veya hangi arkadaşının attığı linke tıklayıp bir uygulama indiriyorsun
Soran11 aybiz 7 aydır görüşümüyoruz farklı şehirde o dediğim gelip dış görünüşúm hakkında konuştu
ailem zengin insanlar ama bu yıl çok zorluk çektik kötü bir dönem geçiyoruz dardayíz işte para atıyımı aç kalma falan filan kilomu herşeyimi bildi ortak arkadaş 2 tane tek vardı onlarlada konuşmuyorum
bunları benim dışında bilen kimse yok nereden öğrenmiş olabilir kilomu ailemin maddi sıkıntısíni arada buraya soru soruyorum- 11 ay
İhtimalleri şöyle düşünebiliriz. Ya çok yüksek ihtimalle senin telefonuna uzaktan erişim virüsü yükledi bir şekilde, ya seni tıpkı bir ajan gibi takip ediyor, ya ortak tanıdıkların bir şekilde olaya bizim bilmediğimiz şekilde dahil oldu, ya bir şekilde evine dinleme cihazı koydu gibi. Bunlar çok uçuk ihtimaller. Ben 80% ihtimalle inanıyorum ki telefonuna sen anlamadan bir uygulama yükledi ve gerisi çorap söküğü gibi geldi.
Soran11 ayhesabıma giren kişinin telefonu beli oluyor
- 11 ay
Nasıl yani?
Soran11 ayama hesabında hiç uygulama yokki ya da virüs yükledi
Soran11 ayhangi marka telefonla girdiği
Soran11 ayama markası yazmıyor
- 11 ay
Google Hesabından bağlı cihazlardan mı baktın
- 11 ay
Orası sıkıntı değil cihaz adı yazmıyorsa bile sen bilişim suçlarına gittiğinde o bilgiyi ver onun izini sürerler. Gerekirse Google'dan IP adresi, Mac adresi kayıtları talep edilir. Veriler eşleşirse delil sayılır.
Soran11 ayevet h
Soran11 aytelefon kaçak kayıtlı değil büyük ihtimalle
- 11 ay
Anladım. Geçen aylarda da bana biri panel kullanarak şantaj yapmıştı. Açık hat kullanıyordu. Ama bu demek değildir ki izi sürülemez. Bence devlet sinyalleri takip edebilir. Sim kartı taktığında o sinyal baz istasyonuna gidiyor nasıl olsa.
- 11 ay
Ama sanal numara ise ve Türkiye dışından alınmışsa biraz izini sürmesi gerekicek devletin siber suçlarının
Soran11 ayonun yaptığını biliyorum cezada almiyacak onuda biliyorum onu kendime hiç bela etmek istemiyorum değişik biri dedigim gibi sadece benim verilerime dokunmadım istiyorum
- 11 ay
Eğer onunla olan bağlantıyı kesersen hem bu hack olayını hem de sana ulaşabileceği bir telefon whatsapp instagram vs olmazsa artık rahat edersin gibi
Soran11 aybulmaz zaten yurtdışına gidiyorum
Soran11 aybiri kızın bu kadar özeline girmek bir adama erkeğe yakışmayan bir davranış aşırı derecede rahatsız oldum
- 11 ay
Ooo süper tamam o zaman hack olayını çözersen rahatsın. Telefonunu sıfırla, şifrelerini değiştir (öncelik sırasına göre), yedek al, bilmediğin gruplardan çık, bir mail aldıysan önce kimden geldiğine bak, bir şey yapacağın zaman ilk aklında "Acaba bu güvenli mi?" sorusu olsun. Onun dışında ek güvenlik önlemleri var da bunlar şimdilik yeterli bence.
- 11 ay
Evet kesinlikle öyle. Bir kere yakışmayan bir davranış bile değil. Direkt suç. İzinsiz bilişim sistemine girme suçu kesin olarak suç sayılr yargıda
Soran11 ayçok teşekkürler sana minatarım umarım hiç bir zaman kimseye muhtaç kalmasın umarım çok iyi bir kadın karşına çıkar yardımların için çok sağol kendine iyi bak iyice
Soran11 ayiyi geceler
- 11 ay
Bunlar çok güzel dilekler, teşekkür ederim. Daha iyileri senim için olsun. Ben de iyi geceler dilerim. Sen de kendine iyi bak.
- İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı.
11 ayHem polise git
Hem savcılığa ver00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 919 cevap paylaştı. Polise git
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, geçmiş olsun ya, çok üzüldüm gerçekten… 😔 Böyle durumlarda en önemli şey sakin kalmak ve hemen harekete geçmek. Eski sevgilin ciddi bir şekilde sınırlarını aşıyor ve bu hiç ama hiç kabul edilebilir bir şey değil. İlk olarak kesinlikle polise gitmelisin! Özellikle siber suçlarla ilgilenen birime başvurursan çok daha etkili olur. 👍
Ayrıca hesaplarını kurtarmaya çalışırken şunları dene: Hangi platformlarda hesabın ele geçirildiyse support (destek) ekiplerine durumunu detaylı açıklayan bir mesaj yaz ve kimlik doğrulama talebinde bulun. E-posta veya telefon numarasıyla kurtarma işlemlerini de dene. Daha güvenli şifreler oluşturmayı unutma ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı her yer için aktif et. 🔒
Yalnız değilsin, unutma! 💪✨