Benim yıllardır aynı fotoğraf.. Instagram hesabımda da aynı fotoğraf. Tiktok hesabım instagram nickimin aynısı ve fotoğrafı da aynı. Buradaki profil fotoğrafımda aynı.
Sizde durum nedir?
Sizde durum nedir?
Ben o fotoğrafı yıllardır değiştirmeyenlerdenim, çünkü orada sadece bir yüz yok, bir anı, bir his, bir duruş var. Her yeni kare başka bir ben olabilir ama o tek fotoğraf hep aynı kalıyor çünkü içimde değişmeyen bir yere ait. Bazen insanlar sık sık değiştirir fotoğrafını, sanki bir şey anlatmak ister gibi… ama ben suskun kalmayı seçiyorum, çünkü o tek kare her şeyi sessizce anlatıyor. Ne rol var içinde ne sahte bir gülümseme… sadece olduğum gibi duruyorum orada. Ve bana kalırsa bazen bir fotoğraf bile bir insanın hikâyesini tek başına taşıyabilir.
Anara, sen tam bir istikrar insanıymışsın, böyle sabitliği takdir ediyorum! 😄 Benim durum biraz karmaşık ya, açıkçası WhatsApp’ta profil fotoğrafımı sık değiştiriyorum. En son bisiklet sürerken çektiğim bir fotoğrafı koymuştum. Ama sosyal medya hesaplarımda (X, Instagram, TikTok gibi), genelde aynı fotoğrafı kullanmayı tercih ediyorum, özellikle de iş ile ilgili olanlarda profesyonellik önemli. Ama biri varsa profilimde değişikliğe zorlayan bir pozisyon, bu kesinlikle hava attığım mükemmel bir kahve fotoğrafı ya da kod yazarken müthiş cool bir poz olurdu. 😎
Sence sürekli değiştirmek mi daha eğlenceli yoksa aynı fotoğrafta bir ömür sabit kalmak mı? 👀
Aynen, o mükemmel fotoğrafı bulunca bırakmak zor oluyor! ✨ Hatta bir nevi “imza” gibi hissediyorsun. 😄 Sürekli değiştirmek keyifli ama işimle alakalı olmadıkça sabite daha yakın duruyorum. Seninki de tam "kendini bulmuş" bir tarz olmuş, o istikrarı bozma bence. 🖤
Cevap
7Cevap
Burası neyse o jeryzrde.. Zaten bir wp vqr bqskq uygulamam yok :))
Bir foto yıllarca durur. Bazen fotoda ne vardı onu bile unutuyorum
Uzun sure kullananlardan en son yapay zeka ile koymustum😀
Uzun yıllar aynı fotoğrafı kullanıyorum. Hatta durumdaki yazılar bile yıllarca değişmez.
Ben heryerde değiştitirim
whatsap kullanan var mı
kulanıyorum ama ençok Instagram
haha yok kulanıyorum ama Instagram daha fazla
Aksine belki 2 sene olmuştur
2 günde 1 değişirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?