İnternet & Teknoloji WhatsApp profil fotoğrafınızı ne sıklıkla değiştirirsiniz? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay canım sıkıldı neden böyle bi soru sordum onu da bilmiyorum 😅 Güncellemeler+1 yıl Ben bi hafta ayni resimle durunca afaganlar basıyor 😂😂 WhatsApp profil fotoğrafınızı ne sıklıkla değiştirirsiniz? Cevapla WhatsApp Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Pek değiştirmem.. Fotoğraf çekilmeyi sevmediğim için genelde aynı fotoğraflar döner durur 3-4 ayda bir :D 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Profil fotoğrafından daha iyi çıktığım fotoğraf çektiğimde. 0 0 Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl En son 1,5 yıl önce değiştirdim. Bunu da yine ben değil en yakın arkadaşım bana söylemişti. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl aylardır aynı foto duruyor yabelki yıl olmuşturpek değiştiren birisi değilim 0 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç değiştirmem. Kimlik fotoğrafı gibi kimliğe bir şey olana kadar durur o orada. 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cocukca bi soru olmjs daha kaliteli soru bekliyorum 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Binde bir gibi birsey çok fazla değişim yapan biri değilim 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni fotoğraf cekilirsem değiştiririm onun harici 2-3 ay kalır daha uzun kaldığı da oluyor. 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hiç değiştirmem sosyal şeylerdeki fotolar umrumda değil 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç değiştirmem neredeyse hep aynıdır gerek yok knk ya 0 0 Yorumla
erenbyazıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl değiştirmeye bile üşeniyorum yazarken bile üşendim şu an. d 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 4 yıldır hic degiştirmedim 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Senelerdir, sadece bir defa değiştirdim. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. 7 senedir aynı fotoğraf 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Senede 1 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok nadir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Pek değiştirmem.. Fotoğraf çekilmeyi sevmediğim için genelde aynı fotoğraflar döner durur 3-4 ayda bir :D
Profil fotoğrafından daha iyi çıktığım fotoğraf çektiğimde.
En son 1,5 yıl önce değiştirdim. Bunu da yine ben değil en yakın arkadaşım bana söylemişti.
aylardır aynı foto duruyor ya
belki yıl olmuştur
pek değiştiren birisi değilim
Hiç değiştirmem. Kimlik fotoğrafı gibi kimliğe bir şey olana kadar durur o orada.
Cocukca bi soru olmjs daha kaliteli soru bekliyorum
Binde bir gibi birsey çok fazla değişim yapan biri değilim 😂
Numaramı yeni değştirdim 10 kişide vr öylece duruyor çok takmam
Yeni fotoğraf cekilirsem değiştiririm onun harici 2-3 ay kalır daha uzun kaldığı da oluyor.
Hiç değiştirmem sosyal şeylerdeki fotolar umrumda değil
Hiç değiştirmem neredeyse hep aynıdır gerek yok knk ya
değiştirmeye bile üşeniyorum yazarken bile üşendim şu an. d
4 yıldır hic degiştirmedim
Aklıma ne zaman gelirse ,😂
Değiştirmem, kullanmıyorum.
Senelerdir, sadece bir defa değiştirdim.
Seninle olursa değişirim 😍😀
daha iyisini çektiğim zaman değişir😄
4 5 yıldır aynı resim var
2014ten beri aynı fkfkf
7 senedir aynı fotoğraf
Senede 1
profil foto koymuyorum
Hiç değiştirmedim.
3 ayda 1 😀
Çok nadir.
Senede 1 falan
Nadiren