İnternet & Teknoloji Size de ani mesajlar geliyor mu? BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hazırlıklı bile olamam bu tavıraGün geçmiyor ki kız ve erkekler tarafından benzer mesajlar almayayım.. Bende mi sorun var? Size de ani mesajlar geliyor mu? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Şu tip mesajlardan bıktım; bişey sorabilir miyim? diyip saçma sapan sorunlarını anlatanlar. Yav soru atın 0 2 Yorumla BalalarBabası 10 ay Tamam sor dedikten 2 gün sonra selam yazıyorla 😄 Yorumla cozumariyor 10 ay Yok be dostum ben cevap veremeden sorunlarını yazıyorlar. Bazılarına sorma diyorum direk😂 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 560 cevap paylaştı. lhkasdhadal töbesteyşın yokluk kötü bişe fhfhgfhf s1k (tercih hakkı sunmuyorum) 0 1 Yorumla BalalarBabası 10 ay Direkt emir ahahah Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay 😂😂😂😂 dayı bu profildeki çılgın bakireler ne resim atar ne ses atar ne video atar öyle kuru kuru sekstingini yapar işi bitince engeli de çakar sana her gece farklı erkeklerle konuşur tatmin eder kendini 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. hic mesaj almiyorum arada bi arkadaslarim bulasiyo sagolsunlar 0 3 Yorumla YAMANANKARA 10 ay Şanslısınız o zaman Yorumla BalalarBabası 10 ay Arkadaşın bulaşık olanı makbuIdür 😅 Yorumla YAMANANKARA 10 ay Bulaşıklardan koru yarabbi Yorumla
YAMANANKARA Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 100% 10 ay Sadece senin başına gelmiş gibi görünüyor kimse yazmamış 0 1 Yorumla BalalarBabası 10 ay Erkek kız fark etmiyor, benzer mesajlar geliyor:) Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay mesaj kutunu kapat mis gibi rahat 0 5 Yorumla BalalarBabası 10 ay KS mesaj atsın diye açık 😅 Yorumla sarıdilber 10 ay Tabi tabi Yorumla BalalarBabası 10 ay Ya zaten yazanlar böyle yazıyor. Bir de aşkının ızdırabını sormak için yazarlar. Kimse nasılsın diye daha mesaj atmadı, beni sormadı:) Yorumla sarıdilber 10 ay Nasılsın iyimisin 😂🤭 Yorumla BalalarBabası 10 ay Bu mesaj mıydı şimdi 😄Daha iyi olacağım, emin ol. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu tip mesajlardan bıktım; bişey sorabilir miyim? diyip saçma sapan sorunlarını anlatanlar. Yav soru atın
Tamam sor dedikten 2 gün sonra selam yazıyorla 😄
Yok be dostum ben cevap veremeden sorunlarını yazıyorlar. Bazılarına sorma diyorum direk😂
lhkasdhadal töbesteyşın yokluk kötü bişe fhfhgfhf s1k (tercih hakkı sunmuyorum)
Direkt emir ahahah
😂😂😂😂 dayı bu profildeki çılgın bakireler ne resim atar ne ses atar ne video atar öyle kuru kuru sekstingini yapar işi bitince engeli de çakar sana her gece farklı erkeklerle konuşur tatmin eder kendini
hic mesaj almiyorum arada bi arkadaslarim bulasiyo sagolsunlar
Şanslısınız o zaman
Arkadaşın bulaşık olanı makbuIdür 😅
Bulaşıklardan koru yarabbi
Sadece senin başına gelmiş gibi görünüyor kimse yazmamış
Erkek kız fark etmiyor, benzer mesajlar geliyor:)
mesaj kutunu kapat mis gibi rahat
KS mesaj atsın diye açık 😅
Tabi tabi
Ya zaten yazanlar böyle yazıyor. Bir de aşkının ızdırabını sormak için yazarlar. Kimse nasılsın diye daha mesaj atmadı, beni sormadı:)
Nasılsın iyimisin 😂🤭
Bu mesaj mıydı şimdi 😄
Daha iyi olacağım, emin ol.
hayır gelmiyor
Gelmiyor
Gelmedi