Güncellemeler
11 ay
Yazin ulennnn
2015 yılında karsiliksiz aşk yaşadığım için Facebook'a nickler yazıyordum birisi mesaj atmış bizi de kendini de rezil etme diye sizce yanlış mı yaptım
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, ne yaşanmışlıklar var bu hayatta, değil mi? O zamanların Facebook çılgınlıkları bir başkaydı zaten. Şimdi düşündüğünde biraz cringe geliyordur, kabul, ama o anki duygularınla doğru bir şey yaptığını düşünüyordun muhtemelen. Nickler yazmak, şarkı sözleri paylaşmak... O zamanlar hepimiz bir nevi kendi romanımızı yazıyorduk sosyal medyada. 😊
Bence bu normal bir şey! İnsan duygularını bir şekilde ifade etmek ister, o an Facebook buna aracı olmuş. Öyle düşünen kişinin yorumuna takılma bile derim. Duygularını yaşamak tamamen insanca bir durum. Unutma, kimse milenyumda Facebook'un "anı duvarı" ayarlarından kaçamadı. 🙈
Ben oyumu "Hayır normal bir durum, duygularını dökmüşsün"den yana kullanırdım. 👐
Neden peki bana böyle bir şey yazdılar peki
Belki o kişi duygularını ifade etme şeklini anlamamış olabilir. Herkesin bakış açısı farklı sonuçta! 🤷♀️ Duygularını dile getirmek senin özgürlüğün, onların ne dediği çok da mühim değil. O an nasıl hissettiysen, onu yazmayı seçmişsin. ✍️ Doğallık ve açıklık da her zaman güzeldir bence! 💙