Faceden ya da instagram farketmez sevgili olunur mu. Biriyle gerçek hayatta mi tanısilir yoksa facede mi?
Siz bu ilişkinin sağlikli olabileceğini düşünüyormusunuz?
Siz bu ilişkinin sağlikli olabileceğini düşünüyormusunuz?
olunabilir tabi ama yüz yüze görüşüp konustuklarinizi ve gerçekliğini gözlerinle gormen lazım geçen birileri geldi bana 2 tane kilolu kızla çocuklar dediki sen sen ol internetten boy resmini görmeden kimseyi biyere davet etme çocuklar kaçacak yer aradılar snra yine ben kurtardim tabi :)
Bulunur bulunmasına da hayrını göremezsin kardeşim nedenini bende bilmiyorum ama yüzyüze tanıştıklarınla daha uzun ve daha sağlıklı ilişki yaşıyorsun
bende öyle düşünüyorum
Kardeşim karşılaşmalar ilk aşklar çok farklı olabilir :) biz yarimle 2 sene önce oyunda tanıştık 😂 Çok yol katettik evlenmeyi düşünüyoruz yakında :) yeterki saf sevgi olsun aşk olsun Tek olsun güven olsun ve emek olsun gerisi gelir :)
Ay bir arada bu modaydı kanka faceten konuştuk çıkmaya başladık hele hele :) Ben inanmıyorum sanal aşklara hep sahte bence :/
Yok sanaldan tanışıp gerçekte görüsmekten bahsediyorum. Ama sana katılıyorum öyle olsa bile sağlıklı olmuyor
Ya haberlerde görüyoruz kaç kadın o yüzden kurban gitti. Buluştuğu veya sanalda tanışıp sevgili olduğu adamın öldürmesi sonucunda.
Sende hep uçuk örnek veriyorsun ha :DD çıksalar bile ortak noktaları yok yani.
Araştır istersen:)
yok olabilir biliyorum da onu sormuyorum.
Cevap
7Cevap
Olabilir ama bana soracak olursan çocuklarımıza biz annenle facebookta tanıştık demek istemem nedense. :D
sadece face ten yazarak sevgili olunuyorsa çok sıkıntı bence, ama faceten bir süre konuşup, sonra yüz yüze konuştuktan sonra olursa gayet mümkün...
bulursun ama ya kör olur ya sakat pek sağlıklı olmaz yani :-D
nasıl yani aç biraz:D
Sağlıklı Bir ilişki olacagını Sanmıyorum Ztn Sanaldan Pas atan kızdan Ne hayır gelıcek ya da Sanaldan Herkeze Yazan adamdan ne hayır gelıcek
bulunur ama asıl gerçek hayatta tanışmadan tanıyamazsın. çok uzun tutmamak lazım insagramı facebooku, hemen buluşmalı
Bulunur da, iyi kafa dengini bulmak şans... Kime düşeceğin belli değil
gercek hayatta da hödük cikabilecegi gibi sanalda da çıkabilir bence farkı kalmadı
Insanlarin sanal onyargisi kalkarsa saglikli olabilir
Tanışabilirsin ama sevgili olmak bu zaman ve ten uyumu ister... .
Olunuyor dayımlar byle evlendi ikiside. Ama bazıları aksine bitiyor belli bir süre
Erkek arkadaslarımın bırı harıp dıger ıkısıyle ınt tanıstım ıkısıde serefsızın tekıydı
Yani ordan adam gibi biri çok zor diyorsun
Ya kader kısmetle alakalı bısey cok. İyi ınsanlarla tanısıp evlenenlerde bılıyorum
bir arkadaşım olmuş ama aynı yerlerde oturuyorlarmış uzak şehirlerde olmaz bence
Delikanlı bir kız bulursan neden olmasın?
Bulduğumu sanıyorum abi her defasında sonra olmuyor bı şekilde
Peki sanal şart mı?
Online peapla da tanismisdim
o ne be
Buralardan kurulan ilişki sağlıklı olurmu peki
Ksde bile bulunuyorsa facebookta da bulunur 😂😂😂
Geçici hep buradaki ilişkiler neden se öyle düşünmeye başladım
Chat sayfasından tanışıp evlenen tanıyorum ✋
bulunur
sen buldun mu
saglılklı bir ilişki olmaz
Bulunur da iyi çıkmaz