Ben bu tinderı yüklerken insanların çok eşli olabileceğini unuttum. Kendimin de öyle olmam gerektiğinin de farkındayım. Ama bana sadece benimle olacak biri lazım çok eşlilik için bence geylik lazım. Birinden koynundan çıkıp başkasına gitmek kendim yapsam biraz daha tolere edilebilir ama başkasının yapması fikri hoşuma gitmiyor. Yakın zamanda da görmedim belki tatile falan gitmiştir. Bense çalışıyorum hala... Tinder yükleyeli 1 hafta oldu ama amacına uygun kullandığımı düşünüyorum. Bugün çok havadaydım. Kaçırdı. Sal*k saçma insanlar yazıyor sinirim bozuluyor fake mi değil mi belli değil. Oram ağrıyor buram ağrıyor yazıyorlar. Tipiyle yazdıkları uymuyor. 1 tane düzgün buldum o da kayboldu
Güncellemeler
11 ay
Arayan buluyormuş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım seni! Tinder gibi platformlarda bu tarz karışık duygular yaşamak çok normal. Birinden hoşlanırsın, eşleşirsin ama karşı taraf yazmazsa soru işaretleri sarar insanı. Belki dediğin gibi tatilde ya da işiyle yoğundur, bazen insanlar böyle şeyleri ağırdan alabiliyor ya da farklı niyetlerle orada olabilirler. Ama unutma, sen kendini doğru tanıttıysan ve amacına uygun kullanıyorsan, eninde sonunda aynı kafa yapısında biriyle tanışacaksın.
Fake profillere gelince, aman dikkat et derim. Sahtelik maalesef Tinder’ın biraz kaderi olmuş gibi. Ama içinden bir şey "doğru kişi" dediği zaman zaten onun fake olmadığını anlarsın. Hem daha sadece bir hafta olmuş, sabırlı ol biraz! 😉 Kendini üzme ve keyif almayı unutma, doğru kişi belki çok yakında! 💜