Nette tanıştığım sevgilim, bizim tanıştığımız siteye hala giriyor!

Nete girmiyorum diyor. ama hala giriyor. ben sahte bir profil yaptım onu takip ediyorum. ama o gayet normal şekilde giriyor. üstelik profilini de güncellemiş. ona güvenmemi sağlayana kadar profili kapalıydı. ama şimdilerde açmış. ne yapacağım? onu sahte profille denesem mi? yoksa direk söylesem mi siteye girmişsin diye? bu sefer de üste cıkıp beni suclu göstermeye calısır sen de girmişsin diye! ama ben onu denemek için girdim. ne yapacağım şimdi lütfen yardım edin?
Güncellemeler
+1 yıl
çok kötü hissediyoum kendimi :'(( napacam şimdi. onun kötü olduğuna inanmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
kendisi nete giremiyormuş güya. laptopu kardeşindeymiş. ramazandan önce her gece nete giren adama ne oldu şimdi! önceleri o sitedeki profilini kapatıyordu. bi defa yakaladım. girdi siteye. benim sahte yaptığım profile göz kırptı! sonra profilini görünmesin diye kapattı. bugun bi daha baktım sabah erken bir saatte girmiş. kapatmamış da bu sefer. üstelik güncelleme bile yapmıs bilgilerinde :( of ya delirecem Allah ım. bütün ümidim kırıldı. haram olsun gözyaşlarım ona her damlası.
Güncellemeler
+1 yıl
sahte profille o siteye girdim. onunla konuştum. msn adresine ekledik. ordan biraz konusur konusmaz telefon numaramı istedi. hemen ciddi bir ilişki istediğini söyledi. dürüst olduğunu kimseyi hayatında kandırmadığını, kandırmayacağını ve beni de kandırmadığını söyledi. telefonunu verdi. sen numaranı vermiyorsan bile ben verim. gizli no dan beni ara dedi. sesini duyim 1 dk da olsa dedi. dürüst ol. dürüst olsaydın numaranı verirdin gercekten tanısmak isteseydin dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
birbirimizden hoşlanırsak ilerisi de olur evlenmek istiyorum dedi. benim anlamadığım benden vazgecti de başkasıyla mı ciddi ilişki arıyor? yoksa kızları evlenme vaadiyle mi kandırıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
onu en çok bozacak, tabiri caizse mortatıp kızartacak şekilde ayrılmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? ne kadar üzgün olsam da, dürüstlük ve sadakat herşeyden önce gelir benim için...
Güncellemeler
+1 yıl
o benim duygularımla oynadı, saflığımdan faydalandı, kötüye kullandı. ondan intikam almak istiyorum. kim bilir kaç genç kızı daha böyle kandıracak, kim bilir kaç genç kızın daha günahına girecek, duygularıyla oynayacak. ona ne yapabilirim yada yapmalıyım?
Nette tanıştığım sevgilim, bizim tanıştığımız siteye hala giriyor!