Bir erkek sevdiği kızı ayrıldıktan sonra kaç ayda unutur?

Bir erkek sevdiği kızı ayrıldıktan sonra kaç ayda unutur? Bir insanın eski sevgilisini untması için gerken süre 17 ay 26 günmüş. Bazı bilim adamları da ilişkide geçen sürenin yarısı diye. gerçekten de erkekler sevdikleri kızları zor mu ununur? Kaç ayda unutur? Siz kaç ayda unuttunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
kızı zaten tanıyorum eskiden bizim okuldaydı birlikte çıkıyorlardı sürekli ayrılıp barışıyorlardı ki kız onun peşinden koşuyordu o tam tersi ilişkiyi istemiyordu ama eninde sonunda barışıyorlar dı ve en fazla 2-3 ay daha çıkara ayrılmışlar. onunla ilk ayrışlığı yaşadığında 1,5 ay geçmiş dedi ki seninle arkadaş olabilir miyiz diye. nasıl oldu bilmiyorum ama birden aşık oldum ona. kız sürekli onun peşinde koşuyormuş facebookta da sürekli tartışıyorlarmış
Güncellemeler
+1 yıl
günün birinde de kız ona mektup yazmış arkadaşı da iletmiş ve ben bizzat kendi gözlerimle gördüm o mektubu kırıştırmış arkadaşına geri vermiş. benimle de sonra pek soğuk oldu nedense hep kaçıyordu benden ki mektuba daha çok vardı. hem onunla çıktığı zaman hem de ayrı olduğu zaman fakat yeni ilk tanıştığınmızda bana gayet sıcak davranıyordu
Güncellemeler
+1 yıl
bişeyi daha da söylemem lazım. bir arkadaşı facebook durumunna yazmış ki "karşılıksız sevmek damla damla ölmektir" diye. aşık olduğum çocuk da yazmış ki ya da karşılıksız sevdiğini düşünmek" diye. video paylaştığı gün onu yaklaşık 1,5-2 saat sonra yazdı.
Bir erkek sevdiği kızı ayrıldıktan sonra kaç ayda unutur?