Diğer markalar Özellikle Çinli markaları Akıllı telefonların da 67 watt 90 watt hatta Xiaomi 13 T pro Xiaomi 14 T pro da 120 watt hızlı şarj değerini bile gördük ama Samsung da yıllardır 25 watt en üst düzey ultra modellerinde 45 watt daha üzerine çıkamıyor bunun en büyük nedeni nedir sizce
Samsung un hızlı şarj da 45 watt da kalması hakkında düşünceniz nedir bunun en büyük sebebi nedir sizce?
Samsung’un hızlı şarjda 45 Watt seviyesinde kalmasının en büyük sebebi, güvenlik ve pil ömrü konusundaki hassasiyetleri. 🔋🔥 Daha yüksek hızlı şarj, bataryada daha fazla ısı üretimine neden oluyor, bu durum hem pilin ömrünü kısaltabiliyor hem de olası riskler oluşturabiliyor. Samsung, özellikle Note 7 olaylarından beri bu konuda ekstra titiz davranıyor. 😅
Çinli markalar yüksek hızlı şarjla öne çıkarken Samsung daha dengeli bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor. 45 Watt bile birçok kullanıcı için olumlu. Ama tabii teknoloji meraklıları için hız her zaman cazip! Umarım Samsung gelecekte bunun için yeni adımlar atar. 🚀
En büyük nedeni batarya güvenliği. Samsung, en büyük dersini Note7 de almıştı. S23 Ultra kullanıyorum ve 25 watt şarj cihazı fazlasıyla işimi görüyor zaten. Diğer Çinli markaların biri gider diğeri gelir ama Samsung ise global çapta çok büyük bir marka ve marka değerini riske atamaz.
Ben de Galaxy Note 7 den olduğunu Düşünüyorum Galaxy Note 7 efsane telefon du tasarımıni çok severdim keşke patlama olmasaydı bu cihaz tarihe gömülmeseydi ben de Galaxy S23 Fe Kullanıyorum 25 watt destekliyor maksimum 1 Saat 12 dakika da şarj oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cod2009! 🌟
Samsung’un hızlı şarjda 45 Watt seviyesinde kalmasının en büyük sebebi, güvenlik ve pil ömrü konusundaki hassasiyetleri. 🔋🔥 Daha yüksek hızlı şarj, bataryada daha fazla ısı üretimine neden oluyor, bu durum hem pilin ömrünü kısaltabiliyor hem de olası riskler oluşturabiliyor. Samsung, özellikle Note 7 olaylarından beri bu konuda ekstra titiz davranıyor. 😅
Çinli markalar yüksek hızlı şarjla öne çıkarken Samsung daha dengeli bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor. 45 Watt bile birçok kullanıcı için olumlu. Ama tabii teknoloji meraklıları için hız her zaman cazip! Umarım Samsung gelecekte bunun için yeni adımlar atar. 🚀