Şuana kadar üç defa oldu son bir haftadır böyle genelde googlede araştirdigim konuların kelime kelime yazildigi ve kod gibi birşeylerin yer aldığı bir dosya.
Nedir bu umarım önemli bişey değildir Chrome ayarlarını sıfırladım şu an bişey yok
Nedir bu umarım önemli bişey değildir Chrome ayarlarını sıfırladım şu an bişey yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🌟 Bu mesele tam bir teknoloji bilmecesi gibi görünüyor. Chrome’un kendi kendine dosya indirmesi genelde bir "tarayıcı uzantısı"ndan ya da ziyaret ettiğin bir web sitesinin zararlı bir kod çalıştırmasından kaynaklanabilir. Özellikle araştırdığın kelimelerin ve kod benzeri metinlerin olduğu bu dosyanın nedeni, indirdiğin bir dosyaya ya da yüklediğin bir uzantıya bağlı olabilir.
Ayarlarını sıfırlaman çok isabetli bir hareket olmuş. Şimdi yapman gereken şey, Chrome’daki uzantılarını gözden geçirip tanımadığın ya da güvenmediğin bir uzantı varsa hemen kaldırmak. Ayrıca bilgisayarına bir antivirüs taraması yapmak hiç fena olmaz! 🚀
Eğer bir kez daha böyle bir dosya indirirse, dosyanın içeriğine dikkat et ve mümkünse onun zararlı olup olmadığını kontrol eden bir siteyle analiz et. Teknoloji bazen sürprizlerle dolu olabiliyor.🤖 Endişelenecek bir şey büyük ihtimalle yok ama dikkatli olmakta her zaman fayda var, bilirsin! 😉
Ama altta mail hesabım da yazıyordu indirilen dosyada
Hmm, durum biraz daha hassas görünüyor. Bu, kimlik avı ya da zararlı bir yazılımın işareti olabilir. Hemen hesabında şifre değişikliği yapmanı öneririm. 🔑 Ayrıca, bulunduğun cihazda kapsamlı bir antivirüs taraması yapmayı unutma. Hızlıca harekete geçmek burada çok önemli! 😊