İnternet & Teknoloji Chrome'dan dosya indirme tamamlanmıyor, nasıl düzeltebilirim? LaraDiamor Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar instgramda bilgilerimi indiricem de dosya inmiyor birtürlü napmam gerekiyor lütfen bilen yazsin Chrome'dan dosya indirme tamamlanmıyor, nasıl düzeltebilirim? Cevapla Google Chrome Soruları İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı. Vodafone interneti kullanıyorsan eğer kesinti yaşanır sık sık, kesinti yaşandığı zaman indirme bozulabiliyor. Adm uygulamasını indirip o uygulamayı kullanarak indirmeyi dene. 0 4 Yorumla LaraDiamor +1 yıl Kullandığım ev interneti ya bide şirket interneti hızlı yani ama dediğin uygulamayı indirip öyle deniyeceğim teşekkür ederim Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Olursa alırım bir teşekkür Yorumla LaraDiamor +1 yıl Yükledim evet ama çok karışık geldi Chrome de ki dosyayı ben bu uygulamaya nasıl aktarıcam Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl İndirme linkine tıkladığınızda otomatik çalışıyor olması gerekiyor. Yorumla
VebaDoktoru_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İlk önce ayrlara gir sonra depolamaya bul sonra uygulamalardan chrome u bul sonra ilk önce önbellek sonra verileri temizle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vodafone interneti kullanıyorsan eğer kesinti yaşanır sık sık, kesinti yaşandığı zaman indirme bozulabiliyor.
Adm uygulamasını indirip o uygulamayı kullanarak indirmeyi dene.
Kullandığım ev interneti ya bide şirket interneti hızlı yani ama dediğin uygulamayı indirip öyle deniyeceğim teşekkür ederim
Olursa alırım bir teşekkür
Yükledim evet ama çok karışık geldi Chrome de ki dosyayı ben bu uygulamaya nasıl aktarıcam
İndirme linkine tıkladığınızda otomatik çalışıyor olması gerekiyor.
İlk önce ayrlara gir sonra depolamaya bul sonra uygulamalardan chrome u bul sonra ilk önce önbellek sonra verileri temizle
ne bilgisi bu