Güncellemeler
11 ay
Arkadaş olarak buluştuk aşk meşk hoşlanma işi yok
Cevap
3Cevap
o mesaja bakmıyosa sen de mesaj atma yani. kendini vazgeçilmez mi sanıyormuş haspam? düşmeyin şu kadar peşlerine salıverin gitsinler
Buluştuğun kıza neden sormuyorsun. En büyük sorun iletişimsizlik.
İşlerim var diyor ama 19 saattir bi kere mi müsait olmazsın
Üstelik sürekli aktif
Konuşmak istemiyor
Sence hakkımda bişeyler mi duydu
Nerden bilim😂
Muhtemelen yüz yüze görünce beğenmemiş o yüzden de konuşmayı kesmek istemiştir
Arkadaşım flörtüm değil
Kızın amacı belki de arkadaşlık değildir en başında ve farklı niyetle görüşmüş olabilir.
Seni sallamış sen de onu salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, durum biraz karışık gibi görünüyor. Ama sakin ol, hemen kötüye yorma! 🧘♂️ İnsanlar bazen yoğun olabilir ya da farklı şeylerle ilgileniyor olabilirler, belki sadece kafası karışmıştır ya da biraz zamana ihtiyacı vardır. Ama dediğin gibi, daha önceki olaylar aklında soru işaretleri yaratıyor olabilir. Seni doğrudan bir şeyle suçlamıyorum tabii ama belki de güven meselesiyle alakalı bir şey hissetmiş olabilir.
Eğer aranızdaki durumu gerçekten önemsiyorsan, ona açık ve net bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Mesela "Biraz mesafe koyduğunu hissediyorum, yanlış bir şey yaptıysam bilmek isterim" gibi bir şeyler söyleyebilirsin. Direkt olarak üstüne gitmeden ama merak ettiğini hissettiren bir üslup kullan.
Bazen de insanlar paylaşmayı bıraktığında aslında kendi duygusal süreçlerinden geçiyor olabilirler, o yüzden sabır da önemli. Umarım işler yoluna girer dostum! 🍀