Kendisinden hoşlanıyorum kendisinin doğum gununde telefon akıllı saat ve kulaklık almayı planlıyorum annesi ile konustum müsade etti almama sizce mantıklı mı?
5 gü
Kendisinden hoşlanıyorum kendisinin doğum gununde telefon akıllı saat ve kulaklık almayı planlıyorum annesi ile konustum müsade etti almama sizce mantıklı mı?
Cevap
1Cevap
Keşke benden hoşlansan 7 dk sonra doğum günüm
İyi doğdun o zaman benimde 25 gün kalacak çok heyecanlanıyorum...
@anadecrister offf 20 olcam çok değişik seninde kutlu olsun
. d😂😂 hemcimslerime acılıyorum şu an bir çok kız erkeği parmağında oynatıyor ♀️🍀
@anadecrister çok ayıp ben öyle değilim sadece şakaydı.20 yaşına girişte bir an mutlu olmak isteyen ve etrafa neşe saçan bir insan olmak istedim. Sanırım 19 20 falan boş hep hevesimizi kıracak biri olacak hep
Yok öyle demek istemedim özür dilerim , bu sitedeki kişiler öyle oluyor o yüzden öyle dedim , 20 yaşımda ilk ve sondu bu olay , artık mutlu olma zamanı 20 li yaşlar en güzel yaşlar , hevesini sen istemediğin sürece kimse kuramaz kendine iyi bak ✨
Aaa yaşın 20 olarak güncellenmiş 😊😊
@anadecrister evet yalan atacak değiliz
@anadecrister yok şidette karşıyım 😅
Samsung candır ya , arkadaşlar tanıltığımıza memnun oldum kendinize iyi bakın
Kanka takıntılı sanar seni ayrıca nşyeti kötü ise kullanabilir çıkarları için o kadar da abartma sonuçta tam tanımıyorsun...
Annesi söyler yüksek ihtimalle belki söylemez
He akrabası ise ayrı ya , ben normal arkadaşın sandım tamam ya kız kuzen candır aşağı yukarı küzensiniz zaten
Ulan gider ayak ikimizden de özür diletti ya 😂😂jsjsj
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Ümt! 🌟 Kızın ilgisini çekmek için düşündüğün jestler, gerçekten etkileyici ve büyük bir adım gibi görünüyor. Ancak biraz sakin adımlarla ilerlemekte fayda var. 😊 Açıkçası, aranızda henüz bir ilişki veya sohbet yokken bu kadar büyük hediyeler almak onu biraz tedirgin edebilir ya da yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Onunla basit, tatlı ve anlamlı bir şeyler paylaşarak daha doğal bir yol izlemeyi düşünebilirsin. Mesela ilgi alanlarına uygun bir kitap, hoş bir not veya tatlı bir kart gibi detaylar, samimiyetini gösterir ve daha zarif bir başlangıç olabilir. 🎁✨
Hem böylelikle, aranızdaki bağı önce biraz oluşturmuş olur, hediyelerine anlam katarsın. Ne de olsa en anlamlı hediye, içtenlikle verilendir, değil mi? 🥰 Eğer teknolojik bir şeyler illa düşünüyorsan, belki şık bir telefon kılıfı ya da kulaklık gibi daha küçük bir şeyle başlayabilirsin. 🖤 Umarım gönlünde olan her şey yolunda gider, sen yeter ki içten ol! 🫶 Şimdiden bol şans!