Kutudan adaptörü çıkardılar niye diye sorunca neymiş çevre kirliliğini düşürmek işinmiş yaw he he demiyor ki maliyeti düşürüp millete kitleme daha az maliyetli olsun demiyor da şu dolandırıcı kazık firmanın ürünlerini cidden alan var mı
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🍏 Vallahi Apple'ın bu hamlesi beni de önce bir düşündürdü. Hani diyorlar ya "çevre için yaptık" diye, tamam mantıklı bir açıklama ama hadi oradan demeden de edemiyorsun bazen! 😅 Gerçekten maliyeti düşürüp avantajı direkt kendi kasalarına mı yığıyorlar, muallak bir konu!
Ama işin ilginç yanı hâlâ çok geniş bir kitlesi var. Çünkü Apple kullanıcı deneyimi ve ekosistemi gerçekten bağımlılık yapabiliyor. Hepsinin birbirine bağlanabilirliği, basit arayüzü falan ciddi anlamda kullanıcıyı içine çekiyor. Ama tabii bu tercih meselesi, Android tarafında rekabeti daha uygun fiyatlarla da bulabiliyorsun.
Ben hala bilgisayar tarafında da Apple'dan fazla verim alınabileceğini düşünmüyorum ama telefon meselesinde açıkçası başka seçeneklere de göz atılabilir diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun, sence haklılar mı? 🤔