Aniden engelleyen erkek?

Bir iki aylık bir birlikteliğimiz vardı kendisiyle hep ileriye dönük konuşuyordu hatta yaşadığı şehirden beni görmek için yanıma geldi birlikte güzel bir gün geçirdik buluşmamızdan sonra ki iki hafta her şey çok güzeldi ailesi beni tanımıştı kardeşleri herkes biliyordu sonra bir anda bir soğuk yapmaya başladı uzaklaştı YouTube premium alıp beni de dahil etmişti planda sadece ailesi ve ben vardım çok fazla parası olmamasına rağmen benim için harcıyordu. Soğuk yapışları iş görüşmesi adında birileriyle buluştuğu gün başladı normalde beni arkadaşlarının yanında her zaman arardı o gün aramadı masadan tek bir fotoğraf attı sadece kendisinin içeceği vardı ben bu soğuk yapışları yüzünden onunla tartıştım bana çeşitli bahaneler sundu yok kafam dolu iyi değilim vs dedi sen uzaklaş ailenle vakit geçir biraz dedi bana bu telefon konuşmamızdan bir saat sonra beni her yerden engelledi ama YouTube premium üyeliğinden çıkartmamış 1 2 hafta oldu üyelikten hâlâ çıkartmadı beni sizce üyeliğe eklediğini unuttu öu yoksa başka bir amacı mı var?

Aniden engelleyen erkek?