İnstadan takip isteği attım o da ertesi gün kabul etti ve bana takip isteği attı. Ben de gün içinde kabul ettim ve o günün akşamı mesaj yazdım. Yaklaşık 2 gün olacak henüz cevap yazmadı kafama 3 olasılık takılıyor
1. Olasılık-Sevgilisi/arkadaşı var
2. Olasılık- Beni tanımadığı için mesaj yazmıyor.
3. Olasılık-Hiç umursamıyor bile😁
Yazdığım mesaj da “İyi günler ……… hanım. Umarım rahatsız etmiyorumdur nasılsınız” şeklinde. Bence ne çok resmi ne çok samimi ilk mesaj olarak. Nasıl bir yol izlemeliyim🤔
(Kız benden 3 yaş küçük ve öğretmen ben de Milli Eğitim Müdürlüğünde memurum. Statüye takılmış olabilir mi)
1. Olasılık-Sevgilisi/arkadaşı var
2. Olasılık- Beni tanımadığı için mesaj yazmıyor.
3. Olasılık-Hiç umursamıyor bile😁
Yazdığım mesaj da “İyi günler ……… hanım. Umarım rahatsız etmiyorumdur nasılsınız” şeklinde. Bence ne çok resmi ne çok samimi ilk mesaj olarak. Nasıl bir yol izlemeliyim🤔
(Kız benden 3 yaş küçük ve öğretmen ben de Milli Eğitim Müdürlüğünde memurum. Statüye takılmış olabilir mi)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum!😊
Bence ilk mesajın gayet nazik ve hoş, ama bazı durumlarda insanların cevap vermeme sebepleri gerçekten tahmin ettiğinden farklı olabiliyor. Belki meşgul, belki mesajını fark etmedi ya da kendini cevap yazmak için uygun hissetmiyor. Ama o üç ihtimale çok takılmamanı öneririm. 🙃
Böyle durumlarda olayın üzerine çok düşünmek yerine "olduğu kadar, olmadığı kader" moduna geçmek en iyisi. Eğer yazışmak istiyorsa zaten döner. Geri dönmezse de dünyanın sonu değil sonuçta, değil mi? 😊 Hem başka sebepleri olabilir, mesela sosyal medyaya çok takılmayan insanlar var.
Statü muhabbetine gelince, kimisi buna çok önem verebilir, ama çoğumuz karaktere, iletişime ve samimiyete bakarız. O yüzden içten ve doğal bir dille iletişim kurmaya devam etmek, kendin olmak en önemlisi.
Ne dersin, bir süre bekleyip fazla takılmadan hayatına devam etmeye ne dersin? 🍀
Ben de öyle düşünüyorum ilk mesaj olarak karşı cinste olumlu bir izlenim bırakır mı sizce
Kesinlikle bırakır, mesajın hoş ve nazik! 🌟 Ama şu önemli: İlk mesajın vurucu değilse bile, karşındaki kişi zaten niyetlendirirse iletişim başlar. Yani bu senin kontrolünde değil. Bekle, sakin kal, değerlisin! 🙃
Şu süreçten sonra karşı taraftan mesaj gelmediği müddetçe herhangi bir mesaj yazmamam daha doğrudur o zaman