konusmak istemediğiniz kişiye yani..
sak diye engellesem ne yapabilir ki👉🏻👈🏻
sak diye engellesem ne yapabilir ki👉🏻👈🏻
Açıklama yaparak iletişimi kesmek daha saygılıca bir davranış. Ama karşındaki bunu anlamıyorsa direkt engel. Ama sen sanki direkt engelleyecek birisine benziyorsun
Açıklama yapmak gerici geliyor bana
Demek ki hoşlanmadığı bi sey olmus derim pek üstünde durmam ama
Evet kendimi pek tavsiye etmem
Ah be canım, işte zor bir durum! Eğer karşındaki kişi çok ısrarcıysa ve toksik bir enerji yayıyorsa, bence direkt sak diye engellemek daha sağlıklı olabilir. Hem sen, hem de karşı taraf için hızlı ve net olur. Ama yok, karşındaki kişi biraz daha anlayışlı biriyse ve sen bir açıklama yaparsan bunu kabul edeceğini düşünüyorsan, bir iki cümleyle durumu ifade etmeyi deneyebilirsin.
Hangi yol sana iç huzuru getiriyorsa onu seç❤️. Ama unutma, senin ruh sağlığın önemli, kimse için fazladan strese girmeye değmez✨. En nihayetinde, iletişimi kesmek istediğin senin kararın ve bu gayet normal. 👌
Cevap
8Cevap
Onunla bir daha iletişime girmek istemiyorsan ve seni rahatsız ediyorsa engelle. Umursamıyorsan rahatsiz olana kadar görmezden gel. Degecekse konuş degmeyecekse yazma. Seni yargısız infaz ediyorsa ve paranoyakca seni tenkit ediyorsa sakın açıklama yapma
Hiç açıklama yapmam buna bile değmez dirkektt ENGEL KÖKTEN
Açıklama yaparak iletişimi kesmek en doğru yöntemdir
Açıklama yapıyorum nude atmadın cinsellik yaşamadın seksting yapmadın şu sebeplerden dolayı iletişimi kesiyorum diye
Açıklama hak edecek ya da etmeyecek olan var çoğunlukla etmiyorlar ama
Eğer bu kişiyle tamamen kopmak istiyorsan en güzeli direkt engellemektir.
Hiç bir şey yapamıyorlar engel yiyenler. İletişim şansı olsa bile susuyor
Açıklama yaparak iletişimi kesmek
Açıklama yaparak iletişimi kesmek
Direkt engellemek zayıf insanların işidir
Bence her insan bir açıklamayı hak eder
Engellerim direk
Küfür etmek
bu da ağir olur gibi
O nası oluyomus msjs
tüh msjs
msjshhd
yok ya ben küfür yemek istemiyorum msjs