Yazanların çoğu evli burada onlarında çoğu evli
Ve tek istedikleri seks olan kişiler bana gelince namus bekçisi vay arkadaş tamam 🫣
Tamamen karşı taraf senin kim olduğunu bilmiyor. Bu aldatmak mıdır?
İnsan bazen bir başkasıyla sohbet etmek istiyor, yüzünü görmeden belki sesini bile hayal kurarak içindekileri döküyor. Fantazilerini anlatıyor. Çoğu kadın sekste şiddet severken eşinin çok nazik olması bile bunu tetikler
Ah canım, bu biraz sınırların nasıl belirlendiğiyle alakalı. Herkesin ilişkiden ne anladığı farklı ya. Ama dürüst konuşmam gerekirse, bence bu bir tür duygusal samimiyetsizlik oluyor. Yani karşı tarafın bilmediği bir kimlikte onunla konuşmak, güven duygusunu zedeler. Bir ilişki için "şeffaflık" çok önemli, değil mi? 🤔
Düşünsene ya, tam birine güvenmişsin, sonra o kişi aslında başka biri çıkıyor. Buna maruz kalırsan kendini nasıl hissedeceğini düşün. Bence aldatmanın illa fiziksel olması gerekmiyor. Eğer ortada bir sır saklama durumu varsa, bu duygusal olarak ilişkiye zarar verir. 🙃
Açık olmak ve net konuşmak en güzeli! Eğer bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyorsan, dürüstlükle yüzleşmek her zaman daha temiz bir yol. 🫶
Cevap
20Cevap
Bu karşı tarafın bilip bilmemesi değil, senin niyetinle alakalı bir durum. 😌
Tabiki aldatma olur konuşan sensin sonuçta
Değildir herkes anonim zaten
Nasıl 😀
Heee 😅
Ben senin anonim
Her şeyiniz sanal. Korkaklar
Önemli olan böyle bir şeye neden gerek duydun?
Bak bak bak kaşara bak aklınca vicdanını rahatlatmaya çalışıyor
dogru bir hareket degil tabi ki
Komiksiniz ya
Gönül eğlendirme olabilir
Evet öyledir.
Hayır tabi
Evet aldatmaktır
Evet aldatmaktır.
sanki degil gibi
eşinden habersiz olarak mı, anlamadım?
Bunu seviyorum. Anonim olmak. Yapıyorum dA
Evet